Action planner stickerboekjes

Je hebt ze misschien al voorbij zien komen, de Action planner stickerboekjes!

Ik vond ze gelukkig nog in mijn lokale Action en hoewel ik echt de laatste mooie had, kwam ik er thuis nog achter dat er toch nog wat stickers niet goed gesneden waren of aan elkaar zaten. Maar dat mag de pret niet drukken.

Volgens mij zijn er vier varianten, er lagen er in ieder geval vier. Ze kosten €0,89 per stuk en volgens het boekje zitten er ongeveel 550 stickers in. Holy moly, dat is een goeie deal!

In het ‘Chill’ boekje zitten wat donkergele, lichtgele, oranje, roze, mint en donkerblauwe stickers. Van elk soort zitten er twee dezelfde velletjes in, dus je hebt genoeg stickers om een hele spread mee te maken. In elk setje zitten zeker weten de weekdagen, to do banners en quote stickers.

Het ‘What a beautiful day’ boekje heeft meer pastelkleurige stickers. In elk boekje zitten ook stickers met holografische foil (SO SHINY!). Ik denk dat deze vooral heel mooi zal staan in je Mascha planner, de kleuren komen best wel overeen namelijk.

Het ‘Yay’ stickerboekje heeft alleen zwart-witte stickers en stickers met holografische foil. In alle boekjes zijn de stickers overigens glossy, dus je moet wel even uitproberen welke pennen hier het beste op schrijven.

Als laatste het ‘You got this’ boekje. Deze heeft als thema ‘cactus, met vooral roze en groentinten. Heel tof!

De stickers hebben niet allemaal hetzelfde formaat, de grootste boxes zijn 3,7 centimeter breed. Deze passen mooi in de Mascha planner of in Erin Condren planners. Ik heb een paar stickers opgemeten en ze zijn niet allemaal even breed, dus daar moet je wel rekening mee houden.

Ik kan in ieder geval niet wachten om ermee aan de slag te gaan. Zoals ik al zei, zijn ze nu bij de Action verkrijgbaar en naar mijn idee gaan ze net zo hard als de bullet journals en de handlettering boeken, dus rennen naar je Action, zou ik zeggen!

One comment on “Action planner stickerboekjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *