AliExpress Stationeryhaul #3

Stiekem moet ik mij eigen diep schamen, begin juni maakte ik mijn laatste AliExpress artikel en nu schrijf ik er alweer één. Maar ja, hoe kan het ook anders als je een shop verslaafde online laat gaan op AliExpress. Vandaag heb ik weer een nieuw AliExpress artikel voor jullie met leuke items en een kleine review.

Etui

BohoBerry heeft een ontzettend toffe etui die ook nog eens heel praktisch lijkt. Omdat ik wilde proberen of het wat voor mij was, en niet gelijk vijftien euro ervoor uit wilde geven, zocht ik een gelijkwaardige etui op AliExpress. Na wat zoek resultaten er tegen te gooien vond ik hem en bestelde hem. De etui koste €2,74 en heeft er goed een maand over gedaan om binnen te komen. Besteld op 3 juni 2017 en is binnen gekomen op 7 juli. De etui was vrij plat gedrukt en kon gewoon door de brievenbus.

De pennen passen gaan vrij wel direct goed in de lusjes. Ook bijvoorbeeld mijn gelpennen met z’n zacht rubberen dingetje voor op de pen. De fineliners gaan er ook prima in en de zebra mildliners ook. Onder het vakje met de lusjes heb je ook nog genoeg ruimte om je pennen in kwijt te kunnen. Aan de bovenkant van het etui zit een gaas vakje. Hier kun je bijvoorbeeld je favoriete washi in doen, lineaal of gum in kwijt. Hier bewaar ik het liefst mijn vulpennen. Aan de achter kant zit nog een ritsje waar je ook nog spullen kwijt in kunt. Als ik hier nog wat rolletjes washi in doet, blijft de etui goed in vorm.

Mening: Over het algemeen is het een hele fijne etui. De pennen gaan goed in de lussen en je hebt aardig wat ruimte voor andere pennen. Echter blijft de etui er toch een klein beetje slap uit zien als je hem open hebt liggen. De zijkanten zijn niet verstevigd waardoor je hem alle op kunt vouwen. Ondanks dat gaat de etui nog wel flexibel dicht. Na een paar dagen ontdekte ik al wat losse stik naadjes maar de etui zit voor als nog gewoon goed in elkaar. Voor de prijs heb ik amper iets te klagen, mocht hij kapot gaan kan ik voor die prijs zo weer een nieuwe aanschaffen.

| Etui |

Washi tape

Wat is nu een AliExpress haul zonder washi tape? Ja, geen. Voor het eerst kreeg ik oprecht commentaar van mijn vriend over mijn washi tape collectie. Hij vond het voldoende, ik niet. Nu slaapt hij in de schuur (grapje). Dit keer kocht ik ‘slechts’ vier rolletjes en heb wederom geen spijt van mijn aankoop. Persoonlijk vind ik dat je meer doelgerichte washi koopt dan bijv bij de Hema of Action gelijk een pack koopt met een aantal rolletjes die je niet gebruikt omdat je ze spuuglelijk vind.

De rolletjes washi waren redelijk snel binnen. Op de 22ste allemaal besteld en rond 5/7 juli allemaal binnen. De prijzen zitten tussen de 70 euro cent en 90 euro cent.

Mening: Heel veel kan ik natuurlijk niet zeggen over washi, het ziet er leuk uit en het plakt. De kleuren zijn prima en komen goed overeen met hoe de verkopers ze laten zien.

| Waterkleur bloemen | Slingers | Aquarel space washi & Aquarel golfjes |

Overige Stationery

Sticky notitieblokjes

Naast het gebruikelijke washi besloot ik ook een aantal andere producten te bestellen. Zoals drie water kleur achtige notitieblokjes. Want die heb je nodig in het leven. Eerder bestelde ik al een geometrische notitieblokjes en die vond ik erg leuk in mijn journal. Een bom aan kleur en nog eens leuk als decoratie of om dingen op kwijt te kunnen. De blokjes zijn allemaal van dezelfde koper.

Mijn bestelling plaatste ik bij één verkoper op 22 juni en ze kwamen binnen op 4 juli. Ook weer ontzettend snel binnen! De blokjes zijn 80 cent per stuk met gratis verzending.

Mening: De plakrand van de blokjes zitten onderste boven, of dit normaal is in het buitenland weet ik niet, maar het is wel apart. De kleuren zijn net zoals op de afbeelding en leuken je journal op. Ook blijven de notes goed plakken op papier. Aan een beeldscherm bijvoorbeeld niet.

| Paarse water kleur | To Do memo | Geometrische vormen |

Stencil

Ook besloot ik een stencil te bestellen met allerlei verschillende vormpjes. Handig als je niet altijd alles even recht tekent uit de hand en je alles strak wilt hebben. Het is eigenlijk een wonder dat ze zoveel kwijt kunnen op z’n stukje plastic.

Besteld op: 22 juni en is binnen gekomen op 4 juli. Prijs 1€ en gratis verzending.

Mening: Het stencil was goed verpakt met piepschuim en daarom heen nog een stuk plastic. Gelukkig kwam het heel aan, gezien het plastic is kan het nog door transport stuk gaan.
Bij het uitpakken voelde het stencil al ontzettend stevig aan. Je kunt het soepel een klein stukje buigen, ga hier alleen niet te ver mee voordat je hem breekt. De vormpjes zijn fijn in gebruik en heb er al heel wat plezier aan gehad.

| Stencil |

Houten lineaal

Voor mijn over uren notitieboekje zocht ik een lineaal die ik makkelijk mee kan nemen en mij geen zorgen hoefde te maken dat ik iets kwijt raakte of brak. Ik besloot een schattig liniaaltje te bestellen in een soort kat vorm.

Besteld op: 22 juni en was binnen op 13 juli. Kosten: 80 euro cent en gratis bezorging

Mening: Het liniaal is 15 cm en is van hout, stiekem had ik verwacht dat het liniaaltje een stuk dunner zou zijn maar het is toch nog best wel dik voor een liniaal. De opdruk en kleur zijn leuk en komen goed overeen met de foto van de verkoper.

| Kat liniaal |

Spirograph

Waah, dit gebruikte ik vroeger zo vaak uit een hele grote set. Uren kon ik er mee door gaan. Tot dat mijn stiften het niet meer leuk vonden en er mee ophielden. Ik heb het natuurlijk over een spirgraph. Het is een stukje nostalgie en het leek mij ook een leuke toevoeging in mijn journal. Hoe ik het ga verwerken weet ik nog niet maar het is ontzettend grappig.

Besteld op 22 juni en was binnen op 13 juli. Kosten: € 1,15 en gratis verzending.

Mening: Het was netjes verpakt en het plastic was gelukkig nog heel. Het is een heel grappig ding wat gewoon zorgt voor een stukje nostalgie en voor plezier.

| Spirograph |

Schaap memo pad

Bij mijn weekly spreads gebruik ik veel To Do lijstjes en vond het leuk om weer eens een nieuw blokje te bestellen. Dit keer met een schaap er op. Het zag er gewoon ontzettend schattig uit en het vloog zo mijn mandje in.

Besteld op 22 juni en was binnen op 13 juli. Kosten: € 1,60 en gratis verzending.

Mening: Het memo padje doet zijn ding, er zitten aparte vakjes op het memo pad wat ik zelf wel ontzettend handig vind. Hier kun je een datum op kwijt, je to do ding en en een afvink hokje maken. Er zit geen plakrand op, wat voor sommige mensen nog wel eens een boosdoener is. Persoonlijk vind ik het wel leuk om het er in te plakken met wat washi of het te laten rondslingeren in huis. De kleur en print zijn precies hetzelfde als op de foto van de verkoper. Kawaii!

|Memo schaap|

Kawaii stickers

Om even in de schattige sferen te blijven, bestelde ik ook een sticker vel met daarop allemaal schattige beestjes en dingetjes.

Mening: De stickers zijn ietwat 3D kun je wel zeggen, zijn laat maar zeggen dikker dan normale platte stickers. Dat neemt hun schattigheid niet weg. Ze plakken prima, zoals een sticker hoort te doen.

Besteld op 3 juni 2017 en is binnen gekomen op 7 juli. Kosten: € 0.90 en gratis verzending.

| Sticker vel |

Kleurrijke kaartjes

Toen ik deze kaartjes tegen kwam, bestelde ik ze direct. Al een tijdje zocht ik mooie kleine kaartjes om in mijn journal te plakken, op te sturen of op te hangen aan mijn slinger in kantoor.

Mening: De kaartjes zijn iets kleiner dan ik had uitgevallen maar ze passen ontzettend goed in een A6 journal (zijn iets kleiner dan dat formaat) en kwalitatief zien de opdrukken er goed uit. Deze kaartjes ga ik zeker nog een keer bestellen!

Besteld op 3 juli en binnen gekregen op 14 juli. Kosten: 3,95 en gratis verzending

| Kaartjes |

Waterverf kwasten

Het allerlaatste is misschien wel het tofste van allemaal: waterverf kwasten met een houder waar direct water in zit. Z’n kwast had ik al een keer besteld bij Penstore maar was benieuwd of de waterverf pennen van Ali van ongeveer dezelfde kwaliteit waren. (Hier komt nog een keer een artikel over)

Besteld op: 22 juni en binnen gekregen op 20 juli. Kosten voor de set: 2,50. Je kunt de pennen daar ook los kopen.

| Kwasten |

En dit was mijn haul voor dit keer! Volgens mij was het een van de grootste tot nu toe. Binnenkort zal ik nog een artikel schrijven met dot grid boekjes die ik heb besteld heb op Ali Express. Zo krijgen jullie een beter overzicht van de kwaliteit en of de boekjes het waard zijn om te bestellen.

3 comments on “AliExpress Stationeryhaul #3

  1. De Washi-tape rolletjes staan op mijn Alie-wenslijstje. Jaja, ondertussen ben ik er dan toch maar eens gaan rondsnuisteren. Ondertussen heb ik mijn wenslijst al opgesplitst in verschillende mapjes (zo tof, dat dat kan!) maar tot nu werd er nog niets besteld. Wat de washi-tape betreft heb je trouwens volledig gelijk. Zowel over het feit dat je daar niet teveel van kan hebben (dat maak ik mezelf toch heel graag wijs) als het feit dat er bij die pakjes van Action telkens wel minstens één tussen zit die je eigenlijk niet leuk vindt. Met die blokken knutselpapier is dat ook. Drie of vier vind ik super en de rest varieert van Bwa tot Bah!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *