Budget AliExpress Stationeryhaul & Review #2

Het is niet onbekend dat ik het internet afstruin naar de meest leuke stationery, AliExpress hoort er natuurlijk ook bij. Je kunt er zooo ontiegelijk veel vinden dat het absoluut moeilijk word om überhaupt iets te kopen zonder hebberig te worden. Gezien het vorige artikel ontzettend in de smaak viel heb ik weer een aantal dingen besteld. Waaronder een hoop washitape. Vandaag een haul inclusief een review van de producten. Ook wel zo handig!

Het eerste wat in mijn mandje terecht kwam waren deze grappige stickers. Ze deden me denken aan de 3D stickers van Paperchase, maar dan natuurlijk een stuk goedkoper. De alpaca stickers waren € 0,70 cent en de katten stickers precies €1. Zodra ik de vellen uit de verpakking haalde kwam er een enorme lucht van de katten stickers af, die heb ik eerst even bij een open raam laten liggen zodra de stank wat weg zou gaan. Naast de enorme stank zijn de ‘derp’ gezichten van de katten ook enorm hilarisch. Ik kan er niet naar kijken zonder te lachen. Beiden stickers plakken gewoon zoals iedere andere sticker, daar heb ik verder geen opmerkingen over voor die prijs.

De volgende twee items zijn sticky bookmarks en sticky notes. In de eerste AliExpress haul kon je al zien dat ik sticky bookmarks had gekocht maar het formaat was mij toch iets te groot. Telkens knipte ik de grootste kant af zodat de bookmarks in het formaat kwamen zoals hier boven. De bookmarks verlopen van klein naar groot en plakken net zoals z’n voorganger ontzettend goed. Voor de sticky bookmarks betaalde ik 80 cent en is in verschillende kleuren te verkrijgen.

De sticky notes vind ik ontzettend grappig vanwege het afscheur systeem. Soms zie je in films of series wel eens dat mensen spullen/mensen/honden kwijt zijn en hun telefoonnummer opschrijven op stukjes die kunt afscheuren. Dit deed mij daar ontzettend aan denken. Naast dat vind ik de overgang van de kleuren ontzettend tof verwerkt. De plak rand mag van mij wel iets sterker zijn maar dat is volgens mij nu eenmaal iets zwakker dan hier in Nederland. Voor de stickynotes betaalde ik 74 cent.  en is in verschillende kleuren te verkrijgen.

Ook deze bad boys heb je al voorbij kunnen zien komen in het eerste artikel met AliExpress spulletjes. Namelijk de tear drop paperclips. Ik vond de zilveren en de zwarte ontzettend leuk en gebruik ze ook met plezier. Ik besloot nog een setje zilveren en een setje koperen te bestellen. Nog steeds dezelfde kwaliteit als toen; ontzettend goed voor de prijs van €0.95

En dan de laatste vier items van één shop en dat is natuurlijk weer washitape. Ik kan niet zonder  washi tape te bestellen op ome AliExpress, gewoon niet! Het gebeurde gewoon. Nee, ik was helemaal niet aan het zoeken tussen de pagina’s met washitape bij deze shop voor nieuwe rolletjes. Hoe kòm je daar bij en hoe durf je me daarvoor te beschuldigen! Kuch. Oke, ik was wel aan het zoeken naar bepaalde washi, puur omdat nouja, ik bepaalde washi wilde hebben die ik nog niet had. Per rolletje betaalde ik 80 cent.

De washi tapes verschillen qua formaat op de rol maar dat vind ik nog niet eens zo heel erg. De kwaliteit is prima en de washi’s blijven lekker plakken. Zelfs met 30 graden in de zon heb ik ze nog niet los zien laten.

Al bovenstaande items zijn te vinden bij de verkoper House Of Novelty. De verzending van je producten duurt heel even maar de datum van verzending en het binnen krijgen van het product is ontzettend vlot. Al het bovenstaande werd op 10-05-2017 besteld en werd in één pakket verzonden en kwam binnen op 24-5-2017. Met de pakketpost van PostNL, gezien het niet door de brievenbus paste. Dat is precies 14 dagen van aankoop, verzending en ontvangst. Daar mogen we dus niet over klagen!

En mocht je denken ‘Oh, nu heeft ze wel genoeg washi tape’, nou denk dan nog maar een keer. Te veel washi bestaat namelijk niet en besloot deze vier tapjes nog te bestellen. Via de Boho Berry Facebook groep zag ik de washitape voorbij komen van rechtsboven en zag de andere tapes ook nog. *diepe zucht* dus ja, die gingen ook het mandje in.

Ik moet toch echt toegeven dat dit mijn vier nieuwe favoriete washi’s zijn. De print is echt ontzettend mooi en subtiel, gelukkig maar want ik had verwacht dat ze heel druk en fel zouden over komen. De tapes komen van de shop The Starry Sky Shop en betaalde €1,12 per rol. Misschien iets te duur voor Ali begrippen maar het zijn echt ontzettend mooie tapjes en net zoals de andere tapjes plakken ze ontzettend goed.

Zo, hopelijk heb ik jullie niet al te blut gemaakt met deze post. Het is echt ontzettend verslavend om rond te kijken op AliExpress en er zijn dagen bij waarop ik uren gewoon door scrol om een product zo goedkoop mogelijk te vinden.

Mochten jullie items tegen komen op AliExpress die je getest gezien wilt hebben, dan kun je ons altijd even tippen via Twitter/Facebook/Instagram of via de mail. Wie weet bestellen en reviewen we het!

 

5 comments on “Budget AliExpress Stationeryhaul & Review #2

  1. Echt he, washitape is zo leuk. Daar wil je van blijven kopen. Superleuke spulletjes allemaal weer. Ook die dikke lama en poezenstickers!

      1. Hehe, mijn verzameling telt er ondertussen 95 gewone, nog eens een 77 smalle en dan boven nog een doosje met een voorraad Kerst-washi. Ik zie ons binnen enkele jaren al op zo’n bijeenkomst terechtkomen … Hallo, mijn naam is Liesbet en ik ben een Washi-addict. 🙂

  2. wat een leuke spulletjes allemaal! Vooral die kattenstickers (maar ik heb dan ook een zwak voor katten) Ik word echt blij van zulke mooie spulletjes <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *