Budget Stationery: Nieuwe schriften-notitieboekjes van de Action

Nog niet heel lang geleden schreef ik een artikel met leuke budget stationery producten van de Action, vandaag is het alweer tijd voor een nieuwe artikel over drie hele leuke producten van de Action die onlangs zijn verschenen. Mocht je van het andere artikel de artikelen niet meer tegen komen, dan komt dit door de nieuwe ‘lijn’ aan stationery bij Action.

Via de Action Facebook pagina zag ik een hele hoop schriften en notitieboekjes voorbij komen en deelde de foto met Femke. Beiden waren we door het dolle heen en ik moest natuurlijk direct naar de Action. Twee dagen ervoor was ik nog bij de Action en toen was er niks, dus met crossed fingers ging ik op pad en ja hoor, ik kwam weer thuis met wat leuks!

Twee A5 Schriften € 0,99

Marmer schriften! Yes, ze zijn er. Ondanks dat de marmer trend misschien begint af te zakken vind ik het ontzettend leuk dat Action er nu mee komt. De schriften zijn verpakt in een set van twee met de opdruk ‘This and That’, simpel en eenvoudig in het goud. De opdruk zit dan misschien niet helemaal in het midden (Waar ik zelf nogal geïrriteerd van kan raken) maar het ziet er ondanks dat ontzettend goed uit. De binnenkant is eenvoudig wit papier met zwarte lijnen. Ook zijn er nog andere schriften te krijgen met verschillende opdrukken. Een roze/oranje achtig schrift met ‘How Wonderful life is now you’re in the world’, simpele blauwe met op de voorkant alleen de plek om je naam te noteren en nog een schrift die mij ontzettend deed denken aan een schrift van de Hema met een soort simplistisch patroon. Ondanks dat, twee schriften met een bedrukking voor een euro. Action is weer hip bezig!

A5 Hardcover notitieboek € 1,99

Check deze beauty’s! Hardcover A5 notitieboekjes die met stof zijn ingebonden, heerlijk. Deze beauty’s gingen als een gek het winkelmandje in, twee voor Femke en één voor mij. De laatste tijd schieten de notitieboekjes wat de grond uit, dus hield ik het keurig bij één notitieboek. De boekjes zijn keurig in plastic verpakt zodat ze netjes verkocht kunnen worden. Toen ik thuis kwam en het plastic er af rukte als een of andere maniak, zag ik iets wat mij ontzettend beviel. Een touwtje! Er zit gewoon een touwtje in. Zo kun je dus eenvoudig je laatst gebleven pagina weer te voorschijn toveren.

Wat mij ook nog opviel was dat rechtsboven de bladzijde nog een datum ingevuld kan worden. Zo kun je het boekje ook eventueel ook nog eens als een dagboek gebruiken. Of een dag ‘To do’ list maken. Het papier is zoals gewend van de Action, het doet wat het moet doen. Het is absoluut niet te vergelijken met een Moleskine of een Leuchtturm, maar het doet gewoon z’n ding en is ontzettend mooi.

Deze notitieboekjes zijn ook nog te verkrijgen in het roze met een banner erop, en in het blauw met pijlen die elkaar kruisen. Daarnaast zijn er ook nog notitieblokken te koop met goud op de zijkant. Die is bij mij direct de papier bak ingegaan, het goede geeft namelijk ontzettend af aan je handen en er blijft weinig goud over op je blok. Ook zijn er nog leuke etui’s en pennen te koop voor een zacht prijsje. Oh, Action! Wat doe je mij toch weer aan.

2 comments on “Budget Stationery: Nieuwe schriften-notitieboekjes van de Action

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *