Confessions of a stationery addict

Notitieboekjes

Hier op StationeryLovers is het vrij duidelijk: we zijn beiden gek op stationery. De liefde voor papier proberen we hier te uiten, maar soms loopt het wel een beetje de spuigaten uit.

Notitieboekjes overload

Ook al heb ik een la (of twee…) vol met notitieboekjes, kom ik bijvoorbeeld een Conceptum tegen bij de TK Maxx of heeft de Bijenkorf sale, dan moet ik een nieuwe meenemen. Het liefst heb ik ook voor alles een nieuw notitieboekje én zou ik maandelijks mijn bullet journal opnieuw willen starten.

Agenda nummer 1, 2 en 3

Al zolang ik me kan herinneren ben ik verzot op agenda’s. Nu ik een bullet journal gebruik, zou ik in theorie geen agenda meer nodig hebben. In theorie, ja. Maar bij de start van elk schooljaar en elk nieuw jaar sta ik als een klein kind te trappelen om een nieuwe agenda te kopen.

Voorheen was ik gek op de Moleskine agenda’s, maar nu ik Leuchtturm heb ontdekt, ga ik twijfelen. Maar de Make Time Planners die What’s in a bag verkoopt vind ik ook zo fijn. Dus switch ik elke drie maanden van agenda.

Pennen galore

Laatst plaatste ik het meest handige systeem om je pennen op te bergen. Maar om heel eerlijk te zijn, die zes bakjes vol met pennen? Dat is niet mijn complete collectie. Nee hoor, ik heb nog twee A4-etuis vol met balpennen, vulpennen, gekleurde pennen, highlighters, je kan het zo gek niet bedenken of het zit erin.

Washi, washi, washi

Mijn verslaving van de laatste tijd: washitape. Gouden washi tape, washi tape met ananasjes, kerstafbeeldingen, vlaggetjes, noem het maar op. Ik heb een grote weckpot van de Ikea vol met washi tape maar als ik bij de Hema, Action of Wibra ben en washi tape spot, MOET ik het meenemen. En gebruik ik het? Nope.

Wat is jouw stationeryverslaving?

One comment on “Confessions of a stationery addict

  1. Oh ik had precies hetzelfde verhaal kunnen schristen haha. Als de Hema nieuwe schoolspullen heeft dan ben ik er als de kippen bij. Hopende dat ze weer wat handige producten hebben. Ik kom om in de washitape en notitieboekjes hoef ik mijn leven lang niet meer te kopen. Maar ja, er komen ook te vaak veel leukere notitieboekjes in de winkels haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *