Decoreren als je niet creatief bent

Angelica is degene die creatief is hier op StationeryLovers en ik (Femke) maak gebruik van de makkelijke manier om mijn bullet journal te versieren. Ik kan niet tekenen (op een paar kleine makkelijke doodles na) en dus moet ik op een andere manier ervoor zorgen dat mijn bujo vrolijk wordt. Hoe ik dat doe, laat ik je vandaag zien.

Kleur

Op de foto hierboven zie je het al een beetje: ik probeer steeds meer gebruik te maken van kleur. Daarmee kan je compleet losgaan. Kleur je letters in, maak vakjes om in te kleuren en het ziet er al gelijk een stuk creatiever uit. Dit is voor mij echt de meest makkelijke manier om creatief bezig te zijn.

Makkelijke doodles

Met de headers kun je heel makkelijk een bullet journal er vrolijk en creatief uit laten zien, zonder veel moeite. De juni banners heb ik versierd met hangende sterretjes. Mijn habit tracker heb ik wat diepte gegeven qua tekenen en dan ziet het er ineens heel anders uit. Dat motiveert ook gelijk om hem in te vullen, toch?

Stickers

Echt, mijn ideale manier om mijn bullet journal te versieren zijn stickers. Angelica deelt regelmatig Pinterest printables hier op het blog, maar stickers zijn ook fijn om gebruik van te maken. Je hoeft ze helemaal niet per se op Etsy te kopen, maak vooral ook gebruik van Ebay of Aliexpress.

Maar ook op Pinterest vind je genoeg toffe printables. Mijn favorieten op dit moment zijn de succulents die je in mijn habit tracker ziet. Daarnaast heb ik headers en arrows gedowload en ook de leuke doodles zijn printables. Ik werd ook gelijk verliefd op de pastelkleurige tekeningen, die vind je hier.

Stickers print ik op stickerpapier (gekocht via Amazon.de). In de verpakking die ik heb zitten 100 vellen, daarmee doe ik echt wel een flinke tijd. Het enige nadeel van zelf stickers printen is het uitknippen.

Het is echt een klus, maar wel iets waar je je bullet journal fijn mee kunt personaliseren. Zet een leuke Netflix serie op en je bent nog productief bezig ook!

Washi tape

Als je van stationery houdt, dan heb je vast wel wat rolletjes washi tape in huis. Hiermee kun je bijvoorbeeld vlaggetjes knippen, maar je kunt ze ook gebruiken om witte stukjes in je bullet journal mee op te vrolijken.

Zo, dit zijn mijn manieren om mijn bullet journal te versieren. Heb jij nog tips?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *