Disclaimer

Op StationeryLovers vind je diverse recensies van notitieboekjes, pennen en allerlei stationery. Wij vinden het belangrijk om eerlijk te zijn en daarom hebben we deze disclaimer opgesteld. Sommige items (maar zeker niet alles!) worden naar ons opgestuurd in ruil voor een review. Dit betekent niet dat onze mening te koop is.

Wij schrijven alleen blogs met onze mening erin en op StationeryLovers zul je dan ook altijd eerlijke reviews vinden, ongeacht of items gekocht of gekregen zijn.

Als iets opgestuurd is, zul je dit ook onderaan het blog vinden. Wij houden van transparantie en hopen dat het op deze manier duidelijk is.

Daarnaast vind je in onze zijbalk een kopje ‘partner’. Hierin staan webshops vermeld waarmee wij samenwerken. Wat houdt dat in? Dat wij van deze webshop artikelen opgestuurd krijgen om te reviewen en waarmee we eventueel winacties opzetten. Natuurlijk blijft het ook bij deze webshops zo dat onze mening niet te koop is. Wij zijn dan ook erg zorgvuldig met het kiezen van samenwerkingen, daar zullen dus alleen webshops staan waar we zelf ook fan van zijn!