Ebay haul

Ik ben echt gek op Ebay. Ik kan uren scrollen op zoek naar de schattigste stationery en weet, tegen de tijd dat het in mijn brievenbus beland, vaak niet eens meer wat ik besteld heb. Ik heb alles bij elkaar gehouden zodat ik eens een Ebay haul kon doen!

Als toevoeging op mijn Bullet Journal wilde ik eens proberen of ik het handig vond om een soort daily planner post its toe te voegen. Je kunt hier makkelijk je lijstjes op bijhouden en als je ermee klaar bent, kun je ze weggooien, of natuurlijk gewoon in je Bullet Journal plakken. Deze met een soort roodkapje design vond ik erg schattig.

Daarnaast bestelde ik ook deze mini to do list, waar ook een plakrand op zit. Die kun je dus ook makkelijk aan je bullet journal toevoegen als je geen zin hebt om een lijstje te tekenen.

Wat ik daarna tegenkwam en me echt heel handig leek, waren deze kalenderstickers. Deze kun je in je bullet journal plakken en ze hebben nog tabs ook! Zo kun je makkelijk je maand terugvinden.

Hier zie je hoe ik ze in mijn bullet journal geplakt heb. Ik ben er echt heel erg blij mee en die Chinese (?) tekens neem ik dan ook voor lief.

Kattenstickers kan ik niet laten liggen. Deze zijn doorzichtig en een beetje kawaii-achtig. Ik vind ze zo schattig!

En daarom kocht ik dan ook nog meer kattenstickers.. Deze zijn wel iets beter van kwaliteit, en misschien nog wel nog schattiger!

Omdat ik gek ben op de Pilot Frixion pennen bestelde ik deze. De Frixion Pen via ebay is dunner en gumt ook niet helemaal goed uit.

De pen schrijft lekker, maar moet je niet gebruiken in combinatie met een highlighter. Zoals je ziet wordt het zwarte helemaal uitgegumd!

Uiteindelijk was ik voor deze hele haul, inclusief verzendkosten, nog geen €8 kwijt. Je moet er wel even op wachten (zo’n 4-6 weken denk ik), maar dan heb je wel leuke spulletjes!

Heb jij wel eens stationery via Ebay gekocht?

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *