Etsy Christmas Finds #1

etsyfinds
Ho, ho ho! Merry Christmas.. Wait what? Ja, erg vroeg om nu al een selectie met christmas finds aan jullie te tonen. Echter is het nog niet eens zo verdacht vroeg als je bedenkt dat je met Etsy-shops te maken hebt. Sommige creatievelingen wonen in het buitenland en kan het verzenden nog wel twee weken duren. Vandaag een selectie met leuke stickers, washi en wat je nog maar meer kunt bedenken voor je planner.
adventstickers
Een van mijn favoriete Etsy shops is de shop van Breeeberry. Haar stickers zijn niet overdreven duur, de verzendkosten vallen nog te overzien en vaak geeft ze via haar Instagram Stories of haar normale Instagram account korting codes weg. Naast normale stickers heeft BreeeBerry nu ook kerst stickers en kijk eens naar deze leuke aftel stickers! Ze kosten €2,80 per velletje.

kerstwashitapenl

Kijk dan wat leuk jongens, deze washi is echt geniaal. Sokjes, zuurstokjes, kerstversiering. En het mooiste is nog dat de washi uit een Nederlandse shop komt! Het rolletje kost 2,25 en is te koop in de LittleDutchShop

happyplanner

Voor de Happy Planners onder ons heb ik een leuke kerst achtige printable gevonden. Hij is dan wel niet geheel gratis maar voor deze prijs kun je het nog overzien. Daarnaast kan die direct uit je printer roller, knip, plak en klaar! De printable kost op het moment 1,16 omdat de shop PlannerLovePrints 50% korting geeft.

plannerclipsWil je helemaal all the way kerst gaan, naast de stickers en de leuke printables dan zijn er ook nog deze schattige clips! Handig als je niet meer weet op welke pagina je bent gebleven omdat je kat het lint uit je Bullet Journal heeft gehaald. Goed excuus toch? Nee, maar kijk eens hoe schattig ze zijn! De clips kosten 2,15. (Voor de verzendkosten zou ik nog even rondkijken in de shop, tip!)

Dit waren de Etsy favorite christmas finds voor deze keer, mocht je dit een leuk artikel vinden dan heb je kans dat we binnenkort nog een leuke christmas find blogpost maken! Hebben jullie nog specifieke favorieten? 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *