Mijn favoriete tools – Angelica


Als het iets is waar ik gek op ben dan is het wel mijn Bullet Journal, naast mijn Bullet Journal gebruik ik natuurlijk allerlei andere producten om inhoud in mijn journal te krijgen. Hierbij moet je denken aan pennen, washi tape, lijmrollers en ga zo maar door. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete tools zien van dit moment (Of de aankomende tien jaar)

Gum, potlood, Geo driehoek en liniaal

Hier begon het allemaal heel voorzichtig mee, onschuldige aankopen zoals een gum, potlood, een geo driehoek en een liniaal. Wie wist dat deze basis aankopen zouden leiden tot een trolley vol met pennen. In ieder geval kocht ik wat basics, al mijn school spullen van de middelbare had ik al een tijd weggedaan omdat ik ze niet meer gebruikte en de rest was te oud (in mijn ogen) om te gebruiken. Mijn geo driehoek komt van Hema, net zoals mijn druk potlood en de staafjes daarvoor. Normale potloden vind ik niet zo fijn als deze pen en gebruik die dan ook met alle liefde. Mijn liniaal is van de Action en koste volgens mij nog geen 50 cent, wel zit er een soort van grip laagje onder waardoor hij niet snel verschuift. Ook mijn gum van het merk Staedtler komt van de Action, twee stuks voor 1,90. Los kun je ze via internet ook kopen maar zijn ze een stuk duurder.

Fineliners

In een van onze allereerste blogposts op ons blog deed ik een zwarte fineliner test en gaf jullie een blik in de beste zwarte fineliners die je maar kunt kopen. Slechts een handje vol van deze pennen gebruik ik en de rest ligt weg te rotten in een plastic doosje, smekend en wachtend op mij tot ik ze weer ga gebruiken. Oké, einde dramatische scene. Er zijn een aantal zwarte fineliners die ik echt elke keer opnieuw gebruik en dat zijn de Faber Castell PIIT in de maten S en F en de Micron fineliners in de maat 005 en 01.

Pilot Frixion Clicker

De Pilot Frixion Clicker pennen zijn sinds kort echt mijn favoriet geworden. Groot en deels omdat je de inkt weg kunt gummen maar ook omdat ze ontzettend fijn in je hand liggen. Na lang schrijven krijg je geen schrikbarende kramp als met normale pennen of fineliners. Over deze pennen heb ik een review geschreven mocht je meer willen lezen over de pennen inhoudelijk. Ik kan je in ieder geval zeggen dat deze pennen mij al heel wat hebben geholpen

Tombow Lijmroller

En een van mijn grootte liefdes op het moment is de Tombow lijmroller, de lijmroller is zo licht in gebruik dat ik maar blijf rollen. Afgelopen week is zelfs het eerste lijmrollertje opgegaan en moest bijna janken toen ik nieuwe moest bestellen. Ja, ook omdat ze niet al te goedkoop zijn om te vervangen maar ook omdat hij op was op het moment dat ik bezig was met mijn Bullet Journal.

Dit zijn op het moment mijn favoriete tools om mee te werken. Hebben jullie specifieke tools die jullie graag gebruiken?

One comment on “Mijn favoriete tools – Angelica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *