Mijn favoriete tools – Femke

Pas geleden deelde Angelica haar favoriete tools en vandaag is het mijn beurt. Een kijkje in mijn etui en de andere pennen die ik graag gebruik bij het plannen van mijn leven.

Om wat kleur toe te voegen in mijn planner, gebruik ik het liefste deze Staedtler stiften. Ze geven mooi kleur af én drukken niet door. Met dit setje doe ik echt al jaren, ze lijken maar niet op te gaan.

Daarnaast vind ik het fijn om mijn to do lijstjes niet af te strepen maar te markeren. Ik gebruikte eerst de Hema markeerstiften, maar ik vind deze van Stabilo zoveel fijner. Deze werken zelfs met mijn Pilot Frixion pennen.

Om te tekenen gebruikte ik eerst de inmiddels welbekende Faber Castell Pitt artist pen in ‘fine’, maar de punt die was helemaal ingedrukt (en zo hard druk ik niet op mijn pennen!), dus ben ik geswitched naar de Pigma Micron pennen. Deze gebruik ik nog niet zo heel lang, maar ze bevallen heel goed.

Als brushpennen gebruik ik eigenlijk nog steeds de Kuretake pennen, en daarnaast de Faber Castell Pitt Artist pen, dus wel goed bevalt.

De overige pennen die ik gebruik van links naar rechts: Pilot Frixion, Stabilo vulpen, BIC pen met meerdere kleuren, pen van de Gabriella X Primark lijn, een potlood, een fineliner van de Hema en mijn Pilot Lettering Pen (voor caligraferen). De BIC pen zit eigenlijk standaard in mijn pennenlus in mijn bullet journal, de rest zit in mijn etui.

Dan heb ik nog twee losse tools die ik gebruik: de Martha Stewart lijmpen en een gum. De lijmpen is echt ideaal, deze kun je gebruiken om dingen een tijdelijke lijmlaag en een permanente lijmlaag te geven. Geweldig en echt een aanrader. Heel soms gebruik ik een liniaal of geodriehoek, maar dat is eigenlijk maar heel zelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *