De grote pennentest: Pentel Sign pen, Papermate Inkjoy en Crayola Supertips

Ik plaatste laatst een megabestelling bij Penstore, waarvan je al eerder de review van de Rhodia Goalbook hebt kunnen lezen. Vandaag laat ik je zien welke pennen ik heb gescoord en deel natuurlijk ook een pentest.

Als eerste kocht ik de Papermate Inkjoy mini pennen. Deze komen in een set van 10 pennen (en je krijgt er 2 gratis, de blauwe en zwarte heb je dus uiteindelijk dubbel). Ze schrijven echt goddelijk en deze pennen zijn dan al gelijk mijn nieuwe favoriete pennen geworden.

Daarnaast kocht ik de Pentel Sign pen in de kleur roze (hoe kan het ook anders).

Beide merken schrijven heel fijn in mijn Moleskine en ghosten dan wel, maar drukken niet door, zelfs de Pentel Sign pen dus niet! Heel fijn om mee te werken in je bullet journal.

Nadat ik mega goede recensies had gelezen, stonden de Crayola Supertips bovenaan mijn verlanglijstje. Gelukkig zijn ze echt mega goedkoop dus toen ik mezelf ging trakteren, moesten deze er natuurlijk bij. Je kunt hier ook mooi mee handletteren, ik vind het zelfs makkelijker gaan dan met een brushpen. Alle kleuren komen mooi uit en ik vond het sowieso fijn om een kleurenswatch te maken van de hele set. Even wat werk, maar je kunt goed zien hoe de kleuren uitkomen.

En zoals je ziet ook geen bleeding in mijn Moleskine met de Crayola Supertips. Ik moet nog een pen vinden die niet ghost in mijn Moleskine en op zich stoort me dat ook niet heel erg. Hele fijne pennen dus en dat voor een fijn prijsje.

Welke pennen kocht jij als laatste en zijn je nieuwe favoriet geworden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *