Haul: Penstore

penstore-haul

Als stationery lover moet je eens besteld hebben bij de Penstore. Dit is een webwinkel waarbij je niet alleen pennen kunt kopen, zoals de naam doet vermoeden, maar ook notitieboekjes. Ze hebben er Leuchtturm, Moleskine en zelfs Sigel Conceptum notitieboekjes. Goed, je bent natuurlijk heel erg benieuwd naar wat ik gekocht heb, dus ik zal niet al te lang kletsen!

leuchtturm

Als eerste kocht ik mijn allereerste Leuchtturm notitieboek. Deze is op A5 formaat en is dotted. Ik ben er eindelijk in begonnen en my oh my, dat papier! Ik snap nu wel waarom dit een hype is onder de bullet journallers!

pennen

Dan de pennen. Ik had wel wat pennen op mijn verlanglijstje staan, maar als ik aan ’t online shoppen ben, dan verlies ik mezelf nog wel eens in de sale of ik word overweldigd door het aanbod. Ik besloot uiteindelijk vijf pennen te kopen.

faber-castell-pennen

De Faber Castell PITT artist pennen zijn net zo’n hype als de Leuchtturm notitieboekjes. Ik kocht een fineliner en een brushpen.

kuretake-pennen

Ik wilde nog meer brushpennen uitproberen, maar man oh man, wat zijn die dingen duur! Ik ben nog hard aan het oefenen met mijn handschrift en wil dus niet echt heel veel geld uitgeven aan brushpennen voordat ik het goed kan. Deze van Kuretake, de Fudebiyori brushpennen zijn vrij goedkoop en dus prettig om uit te proberen.

pilot-frixion

En dan als laatste een Pilot Frixion Clicker pen. Ik hou van de Pilot Frixion pennen, zeker voor in mijn planner. Afspraken veranderen nog wel eens en dat gekras vind ik echt niet mooi. Een Pilot Frixion is een uitwisbare pen en dus ideaal voor het gebruik in je planner.

Een bescheiden haul dacht ik zo, maar er is echt genoeg te snuffelen op de site van Penstore. Ze bezorgen trouwens binnen een dag of twee en pakken je spullen goed in. Mijn bestelling kwam in een doosje, terwijl ik dacht dat het brievenbuspost was!

Heb jij wel eens bij de Penstore besteld? Wat heb je gekocht?

9 comments on “Haul: Penstore

  1. Jazeker ken ik de Penstore. Geweldige winkel en snelle service. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik er alleen een notitieboek heb gekocht. Ik ben dan ook zeker van plan daar vaker te kopen. Vooral de pilot frixion lijkt mij wel wat.

    Leuk artikel van jouw haul en veel plezier met jouw aankopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *