Hoe berg je je stickers op?

Heb jij ook bergen superleuke stickers, maar heb je geen idee hoe je het overzicht houdt of hoe je ziet welke stickers je al hebt? Ik laat je vandaag mijn manier van opbergen zien!

Deze accordeon map kocht ik jaren geleden bij de Action en heb ik sindsdien voor meerdere doeleinden gebruikt. Maar het laatste jaar gebruik ik ‘m voor stickers in op te bergen. Er zitten flink wat vakken in en je kunt er dus echt heel veel stickers in kwijt. Door de elastieken sluiting is de map flexibel en kun je ‘m bijna altijd wel dichtkrijgen.

Ik heb mijn stickers opgeborgen op soort, dus bijvoorbeeld de kattenstickers bij elkaar, de washi stickers bij elkaar en ga zo maar door. Ik gebruik elk vakje als een categorie, om zo makkelijk te kunnen vinden waar ik naar op zoek ben.

Het enige nadeel van deze manier van opbergen is dat de vakjes aan de onderkant niet vast zitten. Als je kleine stickers hebt uitgeknipt, dan willen ze nog wel eens in een ander vakje terecht komen. Wat je hier aan kunt doen is kleine platte plastic zakjes gebruiken, zo zou je zelfs je vakjes weer kunnen sorteren als je meerdere soorten kattenstickers hebt bijvoorbeeld.

Ik vind het echt een fijne manier van opbergen omdat ik zo al mijn stickers bij elkaar heb en ook goed kan zien wat ik heb. Ik moet wel zeggen dat als je heel veel stickers hebt, dat het dan misschien handiger is om twee accordeon mappen te gebruiken, omdat de map dan wel flink kan uitpuilen.

Hoe berg jij je stickers op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *