Mijn huidige set up

In januari schreef ik een mooi artikel met wat ik wilde gaan gebruiken voor 2017. Inmiddels zijn we in september aanbeland en heb ik mijn set up verschillende keren gewijzigd. Vandaag laat ik zien wat ik momenteel gebruik.

Ik moet zeggen dat ik al uitkeek naar het moment dat ik de Make Time planner kon gaan gebruiken. Deze week is het eindelijk zover! Hiervoor gebruikte ik mijn Leuchtturm planner, maar die heb ik lekker opzij gegooid.

Mocht je nog op zoek zijn naar een planner trouwens, deze (en ook Leuchtturm planners!) zijn nog op voorraad bij ‘What’s in a bag‘ en met de code ‘BAGTOSCHOOL’ (zonder aanhalingstekens) krijg je tot en met 4 september 2017 nog 20% korting.

Goed, hoe gebruik ik mijn agenda precies? In mijn set up van 2017 gebruikte ik mijn Stradivarius planner als blogplanner. Dit vond ik niet echt handig, want ik wilde eigenlijk alles in één hebben. Dat kan goed met de Make Time planner. Bij het maandoverzicht hou ik met potlood mijn blogplanning bij en kan ik zo ook makkelijk schuiven.

Het weekoverzicht gebruik ik als normale agenda. Ik maak niet echt gebruik van de tijden, omdat ik dat niet heel prettig vind (en vaak ook pas laat te horen krijg hoe laat ik moet werken). Ik heb zo een goed overzicht van hoe mijn weken eruit zien. Onderin noteer ik nog belangrijke deadlines.

Daarnaast gebruik ik mijn Rhodia goalbook als bullet journal.

Hierin hou ik mijn lijstjes (gelezen boeken, maaltijden, slaap log, habit tracker etc) bij. Daarnaast maak ik daar ook mijn dailies.

Je ziet links mijn augustus weekoverzicht, omdat ik van tevoren wist dat ik in augustus door mijn operatie niet veel bij te houden had. Ik heb er dus voor gekozen om weekoverzichten te maken met lijstjes aan de rechterkant.

September wordt vrij druk, ik start met mijn nieuwe functie en het nieuwe schooljaar start weer. Ik heb momenteel drie banen dus dan is het echt nodig om deadlines en to do’s goed bij te houden. Ik maak voor september gebruik van dailies die elk een halve pagina bevatten. Ik heb dit voor heel september al klaar, zodat ik hier verder geen tijd aan hoef te besteden. Ik vul mijn dailies in op zondagavond voor de hele week en vul dit eventueel tijdens de week nog aan.

Dat was mijn huidige set up, eentje die toch altijd goed blijft werken voor mij, maar waar ik wel regelmatig aan knutsel.

Is jouw set up veranderd in de loop van het jaar?

One comment on “Mijn huidige set up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *