Ik ga op reis en neem mee

Mocht je je nu afvragen waarom een stationery blog zich met toilettassen bezig houdt, dan kan ik je al snel vertellen waarom. Deze toillettas is namelijk ideaal om al je bullet journal spulletjes in te vervoeren!

Volgens mij spotte Angelica deze tas in de Boho Berry groep op facebook en al snel vond ik ‘m op Amazon.de (een van mijn favoriete sites). Ik moest ‘m hebben, ook al ga ik bijna nooit op reis én neem ik al helemaal nooit mijn bullet journal mee als ik ergens naartoe ga. Maar op mijn bureau ligt ie ook prima.

Want je kunt er een hele boel in kwijt! Als je ‘m openritst zie je dit. Aan de linkerkant twee doorzichtige vakjes, een opzetstukje wat vast zit met klittenband, die kun je er dus makkelijk uithalen. En dan onder dat opzetstukje een groot vak.

Als je de toilettas open maakt, heb je aan de linkerkant twee doorzichtige vakjes. Hier kun je prima je lijm, je correctieroller, markers en washi in kwijt. Toen ik ‘m opborg nadat ik foto’s had gemaakt, kwam ik erachter dat je er zelfs makkelijk drie rolletjes washitape in kwijt kunt, misschien zelfs vier.

In het opzetstukje zitten twee vakjes, eigenlijk bedoeld om je make up kwasten in op te bergen, maar voor stationerylovers is dit natuurlijk ideaal om je pennen in op te bergen. Ook gooide ik hier na de foto’s meer pennen in, dat ging ook echt makkelijk.

En dan het grote vak onderin. Daar passen met gemak twee Leuchtturm (of in mijn geval een Leuchtturm en een Moleskine in. Je hebt dan nog best wel veel ruimte over.

Als je een boekenliefhebber bent, zou je er volgens mij zelfs nog een Leuchtturm of Moleskine samen met een boek in kunnen proppen. Zo heb je je meest favoriete items makkelijk bij elkaar.

Ik heb uiteindelijk bijna al mijn tools erin op kunnen bergen, behalve mijn lange liniaal dan, maar dat had ik ook niet verwacht. Alles is nu goed verzameld en ik vind het echt een fijne manier van opbergen!

Je kunt de toilettas vinden op Amazon.de voor €10.49. Let wel op dat je ook verzendkosten moet betalen, tenzij je meer dan €29 uitgeeft.

One comment on “Ik ga op reis en neem mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *