Make time planner

Elk jaar, als het nieuwe schooljaar is afgelopen en de nieuwe agenda’s binnen komen druppelen, krijg ik de kriebels. Ik gebruik nu een jaar een bullet journal, maar van papieren agenda’s gaat mijn hart nog steeds sneller kloppen. Al jaren ben ik fan van de Make Time planners die verkocht worden bij onze partner, ‘What’s in a bag‘. Ook dit jaar heb ik een exemplaar ontvangen.

Wat ik zo fijn vind aan de Make Time planners is dat ze er in twee maten zijn: A5 en A6. Hoewel de A6 makkelijk in je tas past, heb je in de A5 planner net wat meer ruimte. Qua inhoud verschillen de planners niet, dat is het fijne.

Als je de planner opent dan heb je links een vakje voor wat papier. Je ziet rechts al dat de maanden tabs hebben, zo kun je snel de juiste maand vinden.

Er zit een fijn jaaroverzicht in, waarin je bijzondere data en verjaardagen bij kunt houden.

Wat ik zo fijn vind aan deze planners is het maandoverzicht. Ik gebruik dit voor het plannen van mijn blogposts en blijf dit een fijn overzicht vinden. Zeker in de A5 planners heb je genoeg ruimte om alles op te schrijven.

Het weekoverzicht is verticaal, wat misschien even wennen is, maar een heel fijn overzicht geeft. Soms plan ik zelfs mijn taken in op deze manier, gewoon om het overzicht te houden.

Naast de metrolijnen van grote steden en andere nuttige informatie, heb je aan het eind van je planner nog flink wat pagina’s met geruit papier, waar je lekker op kunt tekenen of schrijven. Handig, want zo hoef je niet je planner en bullet journal mee te nemen.

En dan aan de achterkant heb je nog plek voor visitekaartjes én als bonus zit er een penloop in. Ideaal, want zo hoef je die niet los te kopen. Ik vind de Make Time planner echt een van de fijnste planners en kan ook echt niet wachten om hier vanaf september gebruik van te maken.

Deze en nog veel meer planners vind je hier.

Deze planner kreeg ik in ruil voor een review. Wil je hier meer over weten, check dan onze disclaimer.

2 comments on “Make time planner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *