Mijn traveler’s notebook

Misschien heb je er van gehoord of het recentelijk voorbij zien komen: de traveler’s notebook is helemaal hip en happening. Ik kon het natuurlijk niet laten om er één aan te schaffen en laat je vandaag zien wat er bij mij in zit.

Ik kocht mijn traveler’s notebook via Etsy, maar je hebt er ook diverse via Aliexpress. De officiele van Midori is ook echt prachtig en koop je via bijvoorbeeld Buiten de Lijntjes. Afhankelijk van wat je uit kan (en wil) uitgeven en welk formaat je wilt, is er voor elk budget wel een te koop.

Mijn traveler’s notebook heeft het A5 formaat. Ik heb hier bewust voor gekozen omdat dan de meeste standaard notitieboekjes hier wel inpassen.

Ik heb er als eerste mijn StationeryLovers Moleskine inzitten. Dit is mijn dagboek en gebruik ik dus minder vaak. Aan de linkerkant zitten wat vakjes voor visitekaartjes en daar zitten ook mijn post it tabjes in.

Hierna komt mijn huidige bullet journal, de Rhodia goalbook. Echt, dat papier is liefde en ik gebruik ‘m dan ook echt dagelijks. Deze zit in het midden omdat ie dan mooi openvalt en ik er goed in kan schrijven.

Als laatste heb ik er een geruit notitieboekje van Sostrene grene in zitten. Dit gebruik ik als collections bullet journal, en gebruik ik dus niet dagelijks. Handig om al mijn collections bij elkaar te hebben!

In de pennenlus zit een Papermate Inkjoy pen, maar daar wissel ik nog regelmatig mee af. Soms zit er ook een vulpen in of een fineliner, het ligt eraan waar ik zin in heb. De pennenlus is van elastiek dus er kunnen diverse formaten pennen in.

Naast mijn traveler’s notebook gebruik ik nog mijn agenda, maar die heb ik apart gehouden. Ik vind het fijn om mijn bullet journal en agenda naast elkaar te kunnen leggen, dat werkt voor mij het prettigst.

Heb jij al een traveler’s notebook?

One comment on “Mijn traveler’s notebook

  1. Wat een leuk idee. Zelf gebruik ik meestal gewoon een schriftje of notitieboekje waar ik elke dag tijdens mijn reis (als ik op vakantie ben) iets in schrijf 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *