Mini haul: pennen

Yup, ik heb vandaag weer een haul voor jullie. Ik was vorig weekend bij één van de gevaarlijkste winkels in Den Haag én onze lokale boekhandel had uitverkoop. Gevaarlijk!

Ik kocht onlangs een nieuwe camera en wilde daarvoor fotopapier kopen. Leuk voor achtergronden en experimenten. Dé winkel hiervoor is Artifac, een teken- en schilderwinkel. Maar ja, naast heel veel papier (ik wilde alles meenemen), hebben ze er dus ook pennen. Heel veel pennen.

Ik kon me inhouden en kocht alleen twee van de Stabilo Pastel markers en een Uni-ball Signo gel pen. Die laatste in, natuurlijk, een pastel kleur.

Daarnaast kocht ik, in alweer pastel, een setje Stabilo Pen 68 pennen. Deze lijken op de Stabilo’s die Angelica heeft gereviewed, maar alleen dan met een iets dikkere punt. De 68 punt zit tussen een fineliner en viltstift in en schrijven echt geweldig.

Ik kon het niet laten, zelfs na de slechte review van Angelica, kocht ik ook nog een pilot frixion highlighter. Yup. Waarom weet ik niet, de kleur of de prijs, ik nam ‘m toch mee.

Dan de pentest. Ze komen allemaal goed uit die pentest. Behalve de Uni-ball Signo. Die schrijft echt geweldig en de kleur is prachtig. Totdat je verder gaat op de andere bladzij en je erachter komt dat de inkt afgeeft. Wat een rotpen! Leuk voor kleine stukjes tekst, maar echt niet voor hele aantekeningen. Zo jammer, want ik ben echt gek op dat lila kleurtje!

Dat was mijn mini haul voor deze keer. Ik moet echt stoppen met pennen kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *