My shopping list

In deze nieuwe rubriek delen wij onze nieuwe favoriete stationery items, die we gespot hebben in onze favoriete stationery webshops. Yup, wij willen dat je nog meer stationery gaat kopen!

Dreamkey Design

Op een wishlist moet glitter tape staan en die vond ik dan ook in de webshop van Dreamkey Design. Ik wil deze tape hebben om van alles op mijn muren te plakken. Glitter is always a good idea.

Liefde voor papier

Dit had zo maar de naam kunnen zijn van de webshop van StationeryLovers. Yup, de liefde voor papier is iets wat wij delen! En dit clipboard is echt ideaal om je leuke printables mee op te hangen of neer te zetten, maar ook nog eens prachtig om zo naar te kijken. Ik ben echt gek op botanische prints en deze staat echt hoog op mijn verlanglijstje.

Buiten de Lijntjes

Ook al jaren een van mijn favoriete winkels: Buiten de lijntjes. Vooral het feit dat ze (volgens mij) een van de weinige Midori verkooppunten in Nederland zijn en ze prachtige design items verkopen zorgt ervoor dat deze webshop mij altijd aan het kwijlen maakt. Deze dromerige notepad is bijna te mooi om op te schrijven.

Winkel van Papier

‘Winkel van Papier’ is een van de eerste webshops waar ik ooit voor leuke papierwaren shopte. De naam vind ik echt geweldig gekozen en er zijn echt teveel dingen in de shop die ik wil hebben. Voor deze shopping list koos ik, heel toepasselijk, voor dit lijstjes notebook.

Twentysomethin

De webshop van ‘Twentysomethin’ is een nieuwe ontdekking van mij, maar wat een leuke spulletjes hebben zij! Deze daily planner zou ik zo bestellen, ideaal als je geen zin hebt om elke keer je dagplanning uit te tekenen in je bullet journal.

What’s in a bag

Ga je binnenkort op reis? Dan is het misschien leuk om een reisdagboek bij te houden. Deze van ‘What’s in a bag’ ziet er al zo leuk uit aan de buitenkant!

Paperkumaco

Een Etsy shop uit Amerika waar Angelica en ik beiden groot fan van zijn. Deze stickers zorgen gelijk voor een hoop vrolijkheid in je bullet journal. Een tip van Angelica: wacht met bestellen tot dinsdag – en hou de instagram pagina van Paperkumaco in de gaten, vaak hebben ze $2-Tuesdays.

Studio Stationery

Deze mag niet ontbreken bij de leukste webshops, want Studio Stationery heeft echt hele toffe items. Wat ik helemaal handig vind, zijn deze pen clips. Ideaal voor op je bullet journal, want dat mis ik echt bij mijn Moleskines en Leuchtturms. En kom op, dat ze goud zijn is alleen nog maar een groter pluspunt.

Sooo Happy

Sooo Happy is dé webshop voor Bando items, maar ook deze ‘Random ass thoughts’journal is superleuk. Ideaal voor als je een dagboek bij wilt houden!

Let op: de foto’s in dit artikel zijn niet van ons, deze zijn gemaakt door de webshops zelf. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *