Nederlandse Bullet Journal YouTube filmpjes

Maandag middag, de derde dag van mijn vakantie. Ik snakte naar nieuwe Bullet Journal filmpjes en stuitte per ongeluk op wat Nederlandse YouTube filmpjes. Tot mijn verbazing zijn er meer kanalen/filmpjes dan ik in eerste instantie had verwacht! Vandaag een aantal Nederlandse Bullet Journal filmpjes op een rij.

 

Het eerste filmpje wat ik tegen kwam was van The Budget Blog, in dit filmpje laat Lotte zien hoe ze haar Bullet Journal simpelweg heeft gemaakt met een schriftje van de Hema. Heerlijk budget en aardig leuk heeft gepimpt! Zo zie je maar weer dat je niet direct een Leuchtturm nodig hebt.

Het tweede filmpje is gemaakt door Rachel Kromdijk, zij gebruikt een A4 blanco notitieboek en maakt hier haar Bullet Journal van. Het ziet er ontzettend leuk en gezellig uit en het is wederom ontzettend leuk om te zien dat er word gewerkt met een normaal notitieboekje inpv direct een Leuchtturm of Moleskine.

Julia Verbrij startte in April met een nieuwe bullet journal, wel een Leuchtturm 1917 en laat zien dat fouten maken heel eenvoudig gaat. Daarnaast laat ze ook zien hoe zij haar foutjes op lost door verschillende materialen te gebruiken. Hopelijk maakt Julia binnenkort nog wat leuke plan video’s.

Kim van Haren toont ook weer dat je met een simpel notitieboekje van de Action een Bullet Journal op kan zetten.

Ik kan het blijven herhalen hoe leuk ik het vind dat er veel journallers zijn die dus geen Leuchtturm gebruiken, maar ik vind het oprecht heel leuk en inspirerend om te zien hoe mensen gebruik maken van het systeem. Waaronder ook Elisa, die van top tot teen haar journal heeft opgezet in een schrift van de Hema. Elisa neemt je ook mee met het opzetten van haar nieuwe week en legt uit hoe zij dit maakt. Ontzettend leuk gedaan en gemonteerd!

Jawel, je verwacht het niet maar het is toch echt zo. Anna neemt je ook mee in haar Bullet Journal. Ze bladert heerlijk door haar eigen journal en laat zien waar ze haar inspiratie vandaan haalt. Daarnaast zet ze ook nog eens een nieuwe opzet op. Echt heerlijk om naar te kijken.

Het verhaal dat de maakster van deze filmpjes wilt vertellen hoeft zeker niet uitgedrukt te worden in woorden en dat laat ze zeer goed zien. Het is leuk om te zien dat ze naar de winkel gaat om een nieuwe journal te kopen en hierna haar nieuwe journal inricht.

Femke wees mij op dit super leuke kanaal van Jojan, ze laat duidelijk zien dat Bullet Journaling een proces is. Daarnaast heeft ze nog veel meer leuke video’s online staan.

En dan een YouTube kanaal dat we absoluut niet mogen vergeten, het kanaal van Laura! Laura is nog steeds actief op YouTube en maakt nog steeds ontzettend leuke dingen.

Weten jullie nog leuke Nederlandse Bullet Journal YouTubers?

2 comments on “Nederlandse Bullet Journal YouTube filmpjes

  1. Ontzettend leuk om te ontdekken dat mijn video op zo’n toffe website als deze is benoemd! Dankjewel!! xx ps: ik ga nu de rest van de video’s bingewatchen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *