Pinterest Favorites: Free Printable kalenders voor 2018


Het is niet te geloven maar de laatste maand van het jaar is in volle gang. Dat betekent op planning basis dat je weer in een nieuwe Bullet Journal kunt beginnen (Of je lekker door gaat in je oude) en dat er kalenderwijs weer nieuwe printables zijn! Hoera! Vandaag weer eens een lekkere ouderwetse Pinterest Favorites.

On Sutton Place

Een maand kalender is persoonlijk iets wat ik ontzettend fijn vind om te hebben in mijn Bullet Journal of om rond te hebben hangen in mijn huis. Voor mijn journal kan ik daar mijn afspraken op zetten en in mijn huis de verjaardagen van familieleden of vrienden. Bovenstaande afbeelding is van On Sutton Place die een ontzettend toffe maandelijkse (jaar) kalender heeft gemaakt voor het jaar 2018.

TheCottageMarket

Check deze ontzettend mooie bloemige kalender. Oooh mijn printer zou echt over uren gaan maken wanneer ik deze prachtige kalender zou afdrukken. Ik kan het ook nog eens aanraden om verder in haar FreeBees hoekje te gaan kijken. Hier in staan nog veeeel meer kalenders en andere leuke gratis printables.

PrintableHaven

Ook deze kalender is weer ontzettend mooi, de kleuren blenden mooi op iedere header. Het enige wat misschien nadelig kan zijn is dat deze kalender ook begint op zondag in plaats van maandag.

Printablesnadinspirations.com

Dit is persoonlijk dé maand planner die ik aankomend jaar wil gaan gebruiken in mijn Bullet Journal. Het uittekenen van de maandelijkse kalenders is iedere keer weer een ramp en wil het er liefst zo snel mogelijk op hebben zitten. Hoewel ik een printable eerst ontzettend irritant vond, moet ik er maar mee gaan leven. En kijk eens hoe mooi deze printable is! Naast een maandelijkse kalender kun je er ook nog andere dingen bij downloaden en printen. Super handig.

 

TheCottageMarket

En mocht je niet zo van de maand kalenders zijn met allerlei hokjes, dan hebben we ook nog deze ontzettend schattige maand kalender voor u in de aanbieding. Wederom van The Cottage Market, ga echt kijken in haar printable hoekje!

Welk type kalender gebruiken jullie het liefst?

Wist je dat wij sinds kort ook te vinden zijn op Pinterest? Wij hebben speciaal een bord aangemaakt voor deze weekly spread inspiratie. Hier kun je nog veel meer voorbeelden in terug vinden.

*Alle foto’s zijn van de eigenaren van de weekly spreads, deze foto’s hebben wij niet in bezit.
* All pictures are from the creators of the weekly spreads. We don’t own these pics.

4 comments on “Pinterest Favorites: Free Printable kalenders voor 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *