Pinterest Favorites: Free Printables voor het jaar 2017

Calender Planner Organization Management Remind Concept

We zijn alweer bijna tegen het einde van het jaar, december zit er aan te komen en de bijhorende festiviteiten ook. Het kan daardoor zijn dat je al extra vroeg wilt beginnen met je planning voor januari 2017, als blogger wil je natuurlijk alles op tijd af hebben en ingepland hebben staan. Vandaag een leuk overzicht met free printables voor het jaar 2017.

Alle maandplanners zijn via Pinterest gevonden, de links van de planners heb ik direct in het artikel gezet zodat jullie niet eerst naar Pinterest hoeven en daar nog eens een klik hoeven te doen naar het artikel.

freeprintable2017-1

De eerste Free printable komt van Sparklesofsunshine.com, voor het jaar 2017 heeft zij maand kalenders en ook week overzichten gemaakt. Mocht je deze set willen downloaden: Ze heeft ook nog planners er bij in gedaan voor de maanden september tot en met december 2016. Hooray!

printable-2017-calendarSoms kom je hele schattige kalenders tegen vanuit 2016, waarvan je hoopt dat de maker al een nieuwe printables klaar heeft staan voor het jaar 2017. Gelukkig heeft shortstopdesigns.com hier al aan gedacht en maakte een hele leuke printable. Lekker vrolijk!

2017-free-printable-calendar-horizontalEen maandelijkse planner hoeft natuurlijk niet altijd vol met versiersels te zitten, een simpele planner waar de maand op staat en een klein kleurtje kan natuurlijk ook. Op de site van Landeeseelandeedo is er een printer vriendelijke maand planner te vinden. Simpel, eenvoudig en misschien wel lekker efficient.

 

floralcalendardisplay1_1024x1024

Voor deze maand kalenders zou ik bijna mijn eigen bullet journal het raam uit gooien, kijk dan hoe mooi! En het mooiste is nog dat de planner helemaal gratis is. Ik denk dat mijn printer over uren gaat krijgen. Printablehaven

Note: Alle foto’s zijn van de site beheerders/ontwerpers van de maandplanners, die hebben wij niet gemaakt.┬á

One comment on “Pinterest Favorites: Free Printables voor het jaar 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *