Pinterest Favorites: Gratis printbare stickers


Dat ik gek ben op printables dat weten jullie al maar tegenwoordig plak ik ook alles onder sinds ik ontdekt heb dat je ook stickervellen kunt kopen bij de boekhandel. Deze nieuwe verslaving is mede dankzij Femke ontstaan. Alles wat maar schattig is komt uit mijn printer rollen, (ondanks dat ik af en toe vloek met het uitknippen) blijft het ontzettend leuk. Vandaag een nieuwe Pinterest Favorites met gratis printbare stickers!

Als je net als ik niet zo goed in tekenen bent maar wel een leuke Bullet Journal wilt hebben dan kunnen stickers een hoop doen voor je journal. In deze post kan ik wel tienduizend keer gaan zeggen hoe schattig alles is maar dat heeft geen enkele toegevoegde waarde. Dus ik ga alvast even te keer: OMG WAT CUTE! Wat schattig *draait stoel weer naar de printer en draait rondjes tot de printer klaar is* 

Kleur, kleur en nog eens kleur. De pastel tinten en de handigheid van deze printable schieten er vanaf. Zo kun je TO DO lijstjes makkelijk markeren, de hartjes banners gebruiken voor het aantal sterren voor boeken en ook nog eens alles leuk opfleuren door simpel weg wat kleur te gebruiken. De printable is te downloaden op het blog van cheapplanning. Ik kan je vertellen dat ze nog een aantal andere leuke prints heeft, maar niet schrikbarend veel.

Een echte persoonlijke favoriet van mij zijn de stickers van Lovelyplanner, ze maakt zulke leuke, schattige en handige stickers dat ik ze echt geweldig vind. Wederom moet je je wel even aanmelden voor haar nieuwsbrief om toegang te krijgen tot al deze printables maar ze zijn echt geweldig. Voor iedereen die dagelijks het weer bijhouden en even geen zin hebben om te tekenen, print ze!

Dit zijn de stickers waarvan je hoopt dat ze bij je nieuwe agenda zitten maar negen van de tien keer vallen die stickers ontzettend tegen. Geen paniek, deze set met grappige en leuke stickers is geheel gratis en te downloaden op het blog van Makeandtell. Naast leuke stickers heeft ze ook nog andere leuke printables en wallpapers!

Mason Jars, To Be Read Jars of hoe je ze wilt noemen zijn ontzettend hip. Of je de stickers nu toevoegt op je daadwerkelijke to be read pagina of op een andere leuke plek. Ze zijn ontzettend leuk gemaakt en ook nog eens schattig. Deze set jars komen van RebbecaB Designs.

Wederom een ontzettend mooie handige sticker printable met een ontzettende lente vibe. Ik krijg er schoonmaak kriebels van (kucht heel hard en tikt weer verder). Ook voor deze set printables moet je je aanmelden voor de nieuwsbrief, maar daar kun je jezelf zo weer van af melden. De set komt van freeprettythingsforyou

Toe aan een printable waarmee je je innerlijke pastel boho chique naar boven kunt halen? No worries, we vergeten je niet. Op de website van myplannerenvy kun je deze gave printable downloaden. Naast dat heeft ze nog veeeel en veeeeel meer printables. Echt even de moeite waard als je basic dingen zoekt.

Deze leuke vrolijke quotes komen van HelloLifeCL, een planner kan toch niet zonder een goede stapel portie quotes. Mocht je er een schurft hekel aan hebben, skip je ze gewoon, maar vrolijk zijn ze wel.

En dan komen we bij de enige set met stickers die dan ook nog maar iets met plannen te maken hebben. Namelijk een set ‘back 2 school’ set en ik moet het woord schattig en leuk nu toch wel echt gebruiken. Kijk nou toch wat VintageGlamStudio heeft gemaakt!

Mocht je zelf nog op zoektocht willen gaan voor leuke printbare stickers dan kan dit natuurlijk! Op Pinterest staan echt duizenden printables. Stickerpapier kun je onder andere bij de Bruna kopen voor €3,30 voor tien A4 vellen, dat scheelt een hoop met bijvoorbeeld een Etsy shop!

*Alle foto’s zijn van de eigenaren van de gratis printables, deze foto’s hebben wij niet in bezit.
* All pictures are from the creators of the free printables. We don’t own these pics.

3 comments on “Pinterest Favorites: Gratis printbare stickers

    1. Jaaa echt doen! Ik vind het echt leuk om stickers af te drukken en ze uit te knippen. Op Etsy kopen is ook ontzettend leuk maar op deze manier voel ik me ‘creatiever’. :”)

  1. Ahhh dit is echt onwijs leuk inderdaad! Ik ga echt eens stickerpapier kopen en een aantal van deze downloaden want ik ben helemaal in love nu <3 ik hou echt van stickers, ze maken mijn bullet journal veel leuker en persoonlijker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *