Plan met mij: Augustus 2017


De maand juli ging voorbij als een speer en ik kan niet geloven dat we alweer in de maand augustus zitten. Vandaag blik ik terug op mijn maand in juli en neem ik jullie mee in de maand augustus. De maand waarop ik mijn huidige journal voor het laatst zal gebruiken omdat die alweer bijna vol zit!

Terug blik juli

Eind juni begon mijn zomer vakantie en ging ik in volle gang met het thema van juli.. Ik besloot een galaxy thema te houden in plaats van een planten thema en ik moet zeggen dat het mij ontzettend goed is bevallen. Door de tijd die ik in juni had voor mijn journal in de maand juli, zijn de maandelijkse spreads net iets beter uitgekomen met doodles en meer decoratie dan voorheen. Na mijn eerste weekly spreads was ik niet helemaal blij met hoe het eruit zag. Ook voor de dagelijkse spreads raakte ik een klein beetje inspiratieloos en besloot via Etsy wat printbare stickers te kopen.

Dit is serieus de beste keuze de ik heb gemaakt in een hele tijd voor mijn journal. Het is daardoor zoveel leuker geworden dat ik nog blijer naar de maand juli kijk dan naar de maand juni in mijn journal. Bij de Hema kocht ik nog wat verschillende washitapes met een soort holografische print en wat glitter en iedere week weer verbaasd het mij hoe ik alles bij elkaar heb gepropt. Het werd gewoon een feestje om mijn journal te gebruiken en kreeg een heerlijk gevoel als ik hem weer open sloeg.

Augustus

Voor de maand augustus ga ik wederom niet terug naar het planten thema. Dit kaar wil ik de zomer helemaal naar voren komen. Het is de laatste zomer maand (in mijn ogen) en kunnen we nog maar kort genieten van het lange licht. En natuurlijk horen er ijsjes, watermeloen, donuts en flamingo’s in een zomermaand. Als je tegen mij zegt dat het niet zo is, dan zwaait er wat! Via PaperDistrict kocht ik onlangs een papierblok met het Thema Summer Dreams van Dani Mogstad, ook bij de Action kocht ik een super leuk blok met precies de printjes die ik zocht. Net zoals met het space thema kocht ik ook wat sticker printables die ik in elke weekly wil gaan combineren met elkaar. Qua washi ga ik mijn eigen stash eens goed gebruiken en als ik wat tapes tegen kom dan zal ik die mogelijk nog bestellen. Maar daar heb ik nog geen intentie tot.

Mijn maandelijkse spread zoals de habit tracker en de selfcare tracker gaan zeker weer terug komen deze maand. In de maand juli heb ik die netjes bijgehouden, zoals ik van mijzelf moest doen anders moest ik het van mijzelf schrappen.

Afgelopen maand heb ik er voor gekozen om gewoon lekker rustig aan te doen met mijn journal en mijn journal voor mij te laten werken in plaats dat ik voor mijn journal heen en weer ren. Dat zal deze maand ook weer zo zijn.Op het moment heb ik al voldoende aan mijn hoofd en wil mezelf niet te hard pushen om tien nieuwe trackers uit te proberen. Het lijkt er gewoon op dat ik eindelijk mijn ‘vaste’ draai heb gevonden voor mijn journal. (Oké stiekem ben ik ook gewoon een tijdje niet op pinterest geweest.)


Al moet ik zeggen dat mijn journal tot nu toe erg roze is geworden, ik het wel ontzettend schattig en snoeperig vind.O p het moment vind ik het erg leuk om allerlei verschillende materialen te gebruiken van stickers, papier wat ik als restjes over heb tot washi tapjes die al heel lang liggen weg te rotten in mijn kantoor. Af en toe puzzel ik net zo lang door tot ik -in mijn ogen- het leukste bij elkaar heb geplakt. Soms gaat dat heel snel, soms dan twijfel ik nog wel een dag. Maar hé, isn’t cute!?

Ook is dit alweer de laatste maand in dit joural, soms krijg ik blikken van: hoe dan!? Nu al vol!? Ja, het is echt zo. Ik gebruik mijn journal voor alles. Werk, prive, stukjes dagboek, stukjes braindumps, tekenen, lijstjes maken etc etc. Dus heb ik er dit keer maar drie maanden mee gedaan. Mijn aankomende journal zal van september tot en met november lopen. Wat inhoud dat ik één maand gewoon compleet zonder journal zou moeten zitten: december. Hier ga ik een apart boekje voor gebruiken en dan in januari weer een nieuwe Leuchtturm voor pakken. Het nieuwe jaar begin ik het liefst vers.

Goed, ik ben weer lekker aan het tikken en vol genot van een kop koffie tegen jullie aan het kletsen maar dat maakt deze post natuurlijk niet beter. En al helemaal mijn journal niet, gezien er nu twee koffie ringen in zitten. Oops. Tot volgende maand!

*Sommige afspraken zijn vervaagd in Photoshop omdat ik af en toe ook dingen privé wil houden. 

 

One comment on “Plan met mij: Augustus 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *