Plan with Me September: inspiratie YouTube video’s

Soms heb je van die momenten dat je hoofd vol snot zit, je keel ontzettend veel pijn doet en dat je oor dicht zit, alleen maar zelfmedelijden hebt en geen enkele bron van inspiratie hebt. Dat is op het moment toevallig mijn huidige situatie. En wat doe je dan? Uren lang video’s kijken op YouTube, inspiratie op doen en even genieten van wat rust in je lichaam. Vandaag een stapeltje Plan With Me video’s van de YouTubers die ik graag kijk.

Journalspiration is een Youtuber die ik erg kan waarderen. Ze gebruikt een A6 Nuuna notebook en maakt op haar eigenwijze ontzettend mooie en handige spreads. En het ziet er gewoon niet gek uit ondanks dat het een A6 formaat is inplaats van een A5. Daarnaast heeft ze haar eigen Etsy shop en gebruikt dan ook veel van haar maandelijkse kits om deze te tonen. De video vind ik erg leuk, vooral het kleuren thema én je ziet haar nog een foutje maken. Zo zie je maar dat iedereen nog wel eens een fout maakt

Anne Le heb ik redelijk recent ontdekt, misschien wat laat, maar wat maakt zij een mooie spreads. Ik ben echt een beetje jaloers op haar teken kunsten, waterverf techniek en haar precisie.

Lotte, van LotteLovesBeauty, is vrij recent met haar nieuwe Bullet Journal begonnen. Het is leuk om haar begin proces te zien en ben zeker benieuwd hoe haar journal de aankomende maanden zal gaan veranderen.

EliseDingen mogen we ook zeker niet vergeten, ik vind haar altijd zo heerlijk positief en zo lekker crea bezig zijn met haar journal dat ze in dit lijstje absoluut niet mocht ontbreken.

Ememworld vind ik altijd ontzettend fijne setups hebben. Ook deze maand past ze weer dingen aan en neemt ze een stap terug in haar journal omdat het vorige maand te druk leek qua versieringen.

En dat waren de leukste video’s voor deze blogpost, hopelijk hebben jullie wat inspiratie op kunnen doen voor de maand september. Hebben jullie je journal al klaar voor deze maand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *