Primark x Gabriella (Velvet Gh0st) Stationery lijn


Ik kan echt niet vaak genoeg zeggen dat ik er van houd om notitieboekjes te kopen, ondanks dat ik de helft van mijn gekochte notitie boekjes niet gebruik. Voor mij is het kopen van notitieboekjes zoiets als kopen van schoenen voor de meeste vrouwen. Afgelopen week was ik op pad naar de Primark (Stiekem door Femke) en ik kon het niet laten om wat mee naar huis te nemen.


Gabriella Lindley, beter bekend onder de YouTube fans als Velvet Gh0st, heeft onlangs met Primark een nieuwe lijn met stationery uitgebracht. In het verleden heeft zij vaker een samenwerking met Primark gedaan met onder andere super schattige home accessoires.
In de Primark zocht ik naar een notitie boekje dat Femke onlangs had gekocht. Een notitieboekje met katten erop, ik werd direct verliefd en rende als een speurhond op iedere afdeling. ‘Cause I love cats! Helaas kon ik dat boekje niet vinden maar stootte wel tegen een paar andere leuke goedkope stationery dingen op van de Velvet Ghost Stationery lijn.

Vroeger vond ik het altijd fijn om alles zo simpel mogelijk te houden. Een pen was een pen en moest alleen schrijven. Tegenwoordig ben ik gek op pastel kleuren en dan ook nog in gekke patronen, daarnaast is het nog fijner als alles nog eens redelijk goedkoop is.

Sticky Notes Set €4,00

Het afgelopen jaar heb ik ontzettend vaak naar sticky notes en kleine plak blaadjes gezocht die perfect waren voor in mijn journal. ik vond ze maar nooit en gaf de hoop op, tot ik deze set vond. De pastel achtige kleurtjes zijn prachtig, de papier is ontzettend fijn en de sticky notes zijn schattig maar je kunt er nog steeds op schrijven.

Wat ook nog eens een voordeel is, is dat het papieren bakje niet alleen dient voor verpakking maar dat je ze ook nog eens in het bakje kunt laten zitten. Staat mooi op je bureau en alles blijft netjes zitten. Het is echt een mooie set voor de prijs van vier euro.

Notitieboek-Schrift €4

Officieel ging ik voor het katten notitie boekje die Femke ook had, maar stootte tegen twee andere schriften aan. één schrift in een normaal formaat en één groter schrift. Het kleinere schrift had aan de binnenkant een tekst op de pagina’s staan en liet die voor wat het was. Het grotere schrift daar in tegen is ontzettend fijn voor het uitwerken van grote dingen.

Persoonlijk vind ik het een heel fijn formaat om mee te werken, vooral met alle dingen die in mijn hoofd blijven hangen komt het mooi en overzichtelijk op papier. Ook in combinatie met de sticky note set!

Pen € 2,00

Check deze fluffy pen! Z’n fluffy balletje doet het altijd goed en natuurlijk ging ik om en belande de pen in mijn tas. De pen kost twee euro, is redelijk dun en heeft toch een aardig gewicht in je handen door het bolletje. De pen schrijft niet verkeerd maar meer grip onder aan de pen was toch wel mooi geweest. Al ben ik er heilig van overtuigd dat ze deze pen niet zo snel zullen stelen op mijn werk.

Stationery Accessoires Set € 6,00

Femke dook voor mij de Primark in omdat ik dol graag de Stationery Accessoires set wilde hebben en nog het katten notitieboekje. Dat kreeg ze gewoon nog voor elkaar ook en ik ging door het dolle heen toen alles bij mij binnen kwam. Het liefst had ik gelijk het plastic er af gerukt en als een monster met mijn vieze vingers overal aan gaan zitten maar heb mij ingehouden voor de foto’s.

In deze set zitten twee pennen, een gum, paper clips in een leuke vorm, papier binders, punaises en een leuk kladblokje met daarop ‘ List of Goals’. Het laatste kladblokje doet mij sterk denken aan het lijstjes kladblokje uit de eerste set, des al niet te min ontzettend leuk.De grip van de pennen had wat mij betreft iets beter gemogen, soms heb ik het idee dat ik hem zowat afbreek wanneer ik schrijf. Dat is eigenlijk de enige opmerking heb die ik op deze set. Het is een goed gevulde set voor maar zes euro en ontzettend leuk om iemand cadeau te doen die gek is op stationery.

Katten notitieboekje

En dan het notitieboekje waar iedereen in dit artikel op hebben gewacht, het katten notitieboekje! Het boekje is nog schattiger in het echt dan dat Femke op foto liet zien. Het boekje zit vol met stippen en katten kopjes, het wordt echter nog beter wanneer je het boekje opent er zitten namelijk allemaal kleine katten kopjes onder in het boekje. Aww!

Het enige wat mij een klein beetje stoort bij het notitieboekje is dat het slecht open gaat. Alsof het te strak vast gebonden is. Het papier zelf is ontzettend fijn om op te schrijven, daar zijn geen opmerkingen over te maken. Het doet z’n ding en houd je notities goed vast in dit boekje.

Mijn mening? Primark heeft een goede zet gedaan om samen met Gabriella deze lijn te maken. het is een ontzettend mooie lijn met fijne producten. Dit zeg ik niet zomaar, het zijn oprecht fijne producten voor een fijn prijsje. Mocht je nog een vriendin hebben in de buurt die ontzettend gek is op stationery dan zou ik deze spulletjes haar cadeau doen.

2 comments on “Primark x Gabriella (Velvet Gh0st) Stationery lijn

  1. Ik wist niet dat de primark ook stationary verkocht. Leuke kleurtjes gebruiken ze zeg! Binnenkort even een kijkje nemen. Dat To Do lijstje bij de stickynotes wil ik namelijk even langs mijn Happy Planner letten. Misschien past hij perfect bij de breedte van de vakken! Nu gebruik ik daar de officiele Happy Planner sticky notes voor.

  2. Oooooohhh boy wat doe je me aan haha, dit is echt té schattig! Ik wil nu het liefst alles kopen, maar ben me deze week al te buiten gegaan aan nieuwe stationery voor het nieuwe jaar, dus… eventjes niet. Maar wel echt kei kei kei kei keileuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *