Printables van Etsy

Angelica doet vaak Pinterest Printables, maar vandaag dacht ik: waarom geen Etsy printables? Etsy is een geweldige site om handgemaakte planner stickers te kopen, maar de verzendkosten zijn vaak vrij hoog. De shops zitten vaak in Amerika en dat zorgt ervoor dat stickers vaak duur worden. Dus, dan komen printables goed van pas!

De prijzen van printables zijn vaak goedkoper dan de fysieke stickers, maar je kunt ze natuurlijk zo vaak als je wilt uitprinten.

De stickers hierboven lijken meer een kit, die je niet alleen in je bullet journal kunt gebruiken, maar ook in een agenda zoals bijvoorbeeld de Erin Condren of Happy planner.

Als liefhebber van koffie vond ik deze printable echt super schattig. Je kunt je bullet journal pagina’s hier goed mee opvrolijken, maar ze ook voor bijvoorbeeld to do lijstjes gebruiken.

Ben je zelf niet zo’n tekenaar, maar wil je wel wat doodles toevoegen aan je planner? Dan is deze printable echt wat voor jou. Omdat er zoveel verschillende doodles in zitten, kun je ze echt vaak en op verschillende manieren gebruiken.

Als je wat meer in de planner wereld zit, en dan met name bullet journalling, dan ken je de mood mandala’s vast wel. Heb je geen zin om een mandala te tekenen, dan kun je altijd kiezen voor een mood feather zoals deze.

Het leuke vind ik dat er op Etsy zoveel te vinden is, dus dit zijn echt niet de enige leuke printables. Ik heb wel gekeken naar de prijs, want om nou meer dan €3 voor een printable uit te geven, vind ik een beetje overdreven. Voor dat bedrag steun je natuurlijk wel degene die het getekend heeft, maar je moet zelf alles printen én knippen.

Wil je trouwens stickerpapier kopen, dan kan ik je deze aanraden. 100 vellen voor nog geen €12 is echt niet heel duur.

Heb jij nog tips voor leuke Etsy printables?

*Alle foto’s zijn van de eigenaren van de printables, deze foto’s hebben wij niet in bezit.
* All pictures are from the creators of the free printables. We don’t own these pics.

One comment on “Printables van Etsy

  1. Gelukkig zijn er zat leuke winkels die in de EU zitten, bij Etsy. Ik bestel graag bij Anna’s Planner Bubble, bijvoorbeeld: mooie stickers. Maar ook bij Viva Stationary. Omdat je dan binnen de EU besteld, heb je ook geen gedoe met invoerrechten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *