Review: Hema Happyness planner

Je hebt ‘m misschien al bij andere bloggers of op instagram voorbij zien komen: de Hema Happyness planner. Hierin kun je bijhouden waar je blij van wordt en wat je plannen zijn voor morgen.De Happyness planner kost maar €3,00 en dat was voor mij een reden om ‘m mee te nemen. De voorkant vind ik echt geweldig, goude pijlen met een lichtroze achtergrond. Maar het woord ‘Happyness’ irriteert me toch wel een beetje, ik zou ‘m nog toffer vinden als er ‘Happiness’ op zou staan.

Dan de inhoud.

De eerste 14 pagina’s zien eruit als op de foto hierboven. Ik begrijp niet helemaal wat je ermee kunt doen, behalve een soort mini-gratitude log op bijhouden.

Daarna is het notitieboek gevuld met pagina’s zoals deze. Dit vind ik een leuker idee, je kunt hierop bijhouden wat leuk was van vandaag, maar wat je morgen beter zou kunnen doen. Wat ik wel mis hier is een plek om de datum in te vullen, dan wordt het echt een soort dagboek.

Je ziet dat er een leeslint bij zit, de kleur vind ik een beetje misplaatst. Als deze goud of roze was geweest, had ie veel beter bij het ontwerp gepast.

Naast de dagboek pagina’s heeft Hema ook een paar pagina’s met inspirerende quotes toegevoegd. Dat vind ik echt een leuk idee en ook helemaal passen bij het idee hierachter.

Over het algemeen vind ik het idee van de Hema heel leuk, maar de uitwerking een stuk minder. De Happyness planner is zeker een leuk klein kadootje, maar ik zou ‘m zeker niet opnieuw kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *