Review: Ohh deer Daily Journal

Toen ik mijn set up voor 2017 deelde, reageerde Vivian dat zij o.a. haar daily journal gebruikte. En toen ik die zag, wist ik: die wil ik ook!

Na wat zoeken vond ik ‘m op Ohh Deer, een hele toffe webshop met o.a. stationery. Nu is ie (helaas) weer de volledige prijs, maar ik scoorde ‘m met 60% korting. Natuurlijk kon ik het niet laten om nog wat spulletjes in m’n mandje te gooien, haha!

Maar goed, het notitieboek zelf. Het is een ongedateerde planner, die je dus elk moment van het jaar kunt beginnen en makkelijk ook dagen over kunt slaan. De planner heeft 380 pagina’s, je kunt ‘m dus (als je ‘m dagelijks gebruikt) meer dan een jaar gebruiken. Sla je de weekenden over, kun je er helemaal lang mee doen.

Je hebt dus op elke pagina ruimte om één dag te plannen.Niet alleen je dagschema, maar je hebt er ook genoeg ruimte voor een flinke to do lijst, wat aantekeningen en zelfs ruimte om te doodlen. Het papier voelt stevig en dik aan, maar je pen glijdt er nog makkelijk overheen. De brushtip pen van Faber Castell vond ik zelf iets minder, maar m’n vulpen deed het goed.

Naast het hele fijne papier heeft de daily journal ook nog een leeslint, je kunt dus makkelijk terug vinden waar je bent gebleven.

Het belangrijkste is natuurlijk de pentest. Ik gebruik verschillende pennen en doordat het papier wat stroever en dikker aanvoelt, had ik de hoop dat zelfs m’n sharpie niet door zou drukken. Maar helaas, die kan ik ook hier niet in gebruiken. De rest drukt overigens totaal niet door, je ziet zelfs heel weinig ghosting.

Als mijn huidige bullet journal vol is, heb je kans dat ik zelfs wel helemaal overstap naar deze planner, samen met mijn normale agenda!

3 comments on “Review: Ohh deer Daily Journal

  1. Ik zie wel een linkshandigen probleem…de dagplanning zit dicht op het midden. Of valt dat mee?! Bij de volgende sale ga ik hem ook proberen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *