Review: Personal Library kit

personal-library-kit

Iets heel anders vandaag op het blog, geen notitieboekje maar een onwijs gaaf cadeausetje. Dit stond megalang op mijn verlanglijstje en was zo’n lucky bastard dat Natascha van What’s in a bag dit opstuurde voor review. Het gaat om een ‘Personal Library kit’, een musthave voor alle boekenliefhebbers!

achterkant-personal-library-kit

Wat zit er in de kit?

Twintig insteekmapjes, twintig library cards, een potlood, een stempel en inkt. Je kunt het insteekhoesje in een boek plakken, er een library card in doen en dan invullen als je het uitleent.

De stempel gaat tot en met 2024, je kunt er dus heel lang mee doen.

inhoud-personal-library-kit

Het ziet er zo geweldig uit en is echt ideaal als je iemand bent met veel boeken die je graag uitleent aan familie en vrienden. Soms weet je dan niet meer aan wie je ze uitleent en dan komt dit setje echt perfect van pas.

informatie-personal-library-kit2

Eindoordeel

Het enige nadeel aan dit setje is dat er maar twintig insteekmapjes en library cards in zitten. Als je een grote bibliotheek hebt, dan heb je flink wat setjes nodig.Daarnaast had ik echt heel erg moeite om het setje open te krijgen. Ik denk dat ik wel tien minuten bezig ben geweest om alles uit de verpakking te krijgen. Dat kan natuurlijk helemaal aan mij liggen, ik heb dan ook het setje los in mijn stationery-la opgeborgen!

Voor de feestdagen is dit echt een aanrader. Het is echt een heel leuk kadootje voor stationery- en boekliefhebbers om te krijgen.

Je kunt het setje kopen bij ‘What’s in a bag‘ en het kost €17,95.

Dit product hebben wij ontvangen in ruil voor een review. Wil je hier meer over weten, lees dan onze disclaimer.

4 comments on “Review: Personal Library kit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *