Review Zebra Mildliners

zebramildliner1
Via Instagram zoek ik nog wel eens wat af naar inspiratie voor mijn Bullet Journal, hoe meer je zoekt op Instagram hoe meer er naar voren komt. Op veel posts zag ik dan ook een aantal Japanse markers voorbij komen, telkens kon ik de naam niet vinden en liet het voor wat het was. Tot ik een post tegen kwam en zag dat dit de Zebra Mildiners zijn, vandaag een review over de Zebra Mildliners

In Nederland zijn de Zebra Mildliner pennen moeilijk te krijgen, officieel worden ze niet verkocht in Europa. Je kunt je dus wel voorstellen dat ik het hele internet heb afgestruind om die pennen te zoeken. Amazon viel direct af omdat die te duur was, andere vage links durfde ik niet aan en besloot uiteindelijk eens op eBay te kijken. Daar stonden een aantal verkopers die de pennen verzond met gratis verzending. Met eBay is het natuurlijk altijd tricky of het wel aan gaat komen. Soms verdwijnt er iets sporadisch met de post of je moet onverwachte kosten betalen aan de douane. Tip: Blijf onder de 20 dollar met het complete aankoop bedrag (Zonder verzending) en je hebt geen problemen met de douane.
zebramildliners2
Ik nam een duik in het diepe en wist dat als de pennen niet zouden aankomen dat ik nooit meer via eBay zou bestellen. Tot mijn verbazing kwamen de pennen binnen twee weken binnen, nog eerder dan de aangegeven datum op eBay zelf. Toen ik het pakketje op tafel zag liggen toen ik thuis kwam gaf ik een kleine gil; zoveel zin had ik om ze uit te pakken.

zebramildilners3

Ik pakte mijn test blok om eens te kijken hoe ze het zouden doen op papier, de kleuren van de mildiners zijn ontzettend mooi op papier zonder pen en drukken niet door het papier. Tijdens het markeren met pen werd ik een beetje teleurgesteld. De kleur van de fineliners gaan mee in de kleur van de mildliner, hierdoor vervaagd de kleur van de mildiner zelf. Aangezien ik alleen maar fineliner gebruik in mijn Bullet Journal is dit nogal een probleem. Eerst dacht ik dat dit lag aan het feit dat ik te snel na het schrijven met de fineliner, de mildliner er over heen deed. Maar helaas na een kwartier een woord op papier te hebben staan, veegt de fineliner als nog mee met de markeerder. Met de normale ball-point pennen valt het nog mee maar toch is het echt teleurstellend.

zebramildliners4

Hoewel de Zebra Mildliners mij fantastisch leken om meer kleur toe te voegen aan mijn Bullet Journal, ben ik bang dat ik ze niet zal gaan gebruiken. Als de tekst van mijn To Do List uit gaat lopen, zie mijn Bullet Journal er niet zo mooi meer uit. Jammer maar helaas, deze pennen zijn de hype in mijn ogen niet waard.

9 comments on “Review Zebra Mildliners

    1. Hoi! Bedankt voor je reactie. De verkoper op eBay verkoopt ze niet meer. Maar misschien kun je ze via kawaiipenshop.com of via ebay in de zoekbalk: Zebra mildliner 🙂

    1. Hoi Marloes, ik gebruik de Mildliners tegenwoordig in mijn Moleskine, dat gaat prima. Ik verkoop ze om die reden dan ook niet 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *