Scrapdelight Haul

Ik ben echt gek op de webshop ‘Scrapdelight’, waar allerlei scrapbook materialen worden verkocht. De fysieke winkel heb ik nog niet bezocht maar van de week heb ik er weer een bestelling geplaatst. Tijd voor een haul dus!

Als eerste kocht ik dit vel stickers. Voor €2,99 krijg je behoorlijk wat stickers en kun je zelfs bijbehorend papier aanschaffen.

Dan deze vellen. Superleuk om kleine stukjes van te knippen om pagina’s mee te versieren, maar ook om bijvoorbeeld maandpagina’s te maken. De vellen zijn ongeveer 30 centimeter breed en hoog en zijn ook nog eens dubbelzijdig. Ik heb nu de kanten gefotografeerd die ik zal gaan gebruiken, dan weet je ongeveer wat voor vellen ik gekocht heb. De vellen zijn allemaal €0,99 per stuk, en je kunt er dus flink mee vooruit.

De journalling cards zijn superleuk om journal pagina’s te maken en dat ben ik ook zeker van plan. Deze kun je hier, hier, hier en hier vinden.

Deze maandkaartjes kun je zelf invullen en dus gebruiken wanneer je wilt. Ik ben van plan deze in mijn volgende maand te gaan gebruiken.

Ik ben gek op de creaties van Amy Tangerine en wilde graag wat stickers van haar uitproberen. Dus kocht ik dit stickerboekje, met diverse velletjes met haar stickers.

Ook van ‘Me and my big ideas’ (oftewel Mambi, de ontwerpers van de Happy Planner) kocht ik een stickerboek. Deze stond al zo lang op mijn verlanglijst dat ik nu besloot ‘m te kopen.

Ik kocht ook een Pilot pen, waar ik veel over heb gelezen. Ik ben gek op de pilot frixion pennen en ben dus heel erg benieuwd naar deze pen.

En omdat Angelica zo enthousiast is over haar Tombow lijmroller, besloot ik eens een goedkopere versie te proberen. Ik ben benieuwd hoe dit werkt in combinatie met al die leuke stickervellen!

Heb jij weleens bij Scrapdelight besteld?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *