Scrapdelight Haul

Ik ben echt gek op de webshop ‘Scrapdelight’, waar allerlei scrapbook materialen worden verkocht. De fysieke winkel heb ik nog niet bezocht maar van de week heb ik er weer een bestelling geplaatst. Tijd voor een haul dus!

Als eerste kocht ik dit vel stickers. Voor €2,99 krijg je behoorlijk wat stickers en kun je zelfs bijbehorend papier aanschaffen.

Dan deze vellen. Superleuk om kleine stukjes van te knippen om pagina’s mee te versieren, maar ook om bijvoorbeeld maandpagina’s te maken. De vellen zijn ongeveer 30 centimeter breed en hoog en zijn ook nog eens dubbelzijdig. Ik heb nu de kanten gefotografeerd die ik zal gaan gebruiken, dan weet je ongeveer wat voor vellen ik gekocht heb. De vellen zijn allemaal €0,99 per stuk, en je kunt er dus flink mee vooruit.

De journalling cards zijn superleuk om journal pagina’s te maken en dat ben ik ook zeker van plan. Deze kun je hier, hier, hier en hier vinden.

Deze maandkaartjes kun je zelf invullen en dus gebruiken wanneer je wilt. Ik ben van plan deze in mijn volgende maand te gaan gebruiken.

Ik ben gek op de creaties van Amy Tangerine en wilde graag wat stickers van haar uitproberen. Dus kocht ik dit stickerboekje, met diverse velletjes met haar stickers.

Ook van ‘Me and my big ideas’ (oftewel Mambi, de ontwerpers van de Happy Planner) kocht ik een stickerboek. Deze stond al zo lang op mijn verlanglijst dat ik nu besloot ‘m te kopen.

Ik kocht ook een Pilot pen, waar ik veel over heb gelezen. Ik ben gek op de pilot frixion pennen en ben dus heel erg benieuwd naar deze pen.

En omdat Angelica zo enthousiast is over haar Tombow lijmroller, besloot ik eens een goedkopere versie te proberen. Ik ben benieuwd hoe dit werkt in combinatie met al die leuke stickervellen!

Heb jij weleens bij Scrapdelight besteld?

3 comments on “Scrapdelight Haul

  1. Ik vind helaas de website van scrapdelight zo ouderwets. Ook valt het me op dat productomschrijving vaak minimaal is zodat je als leek bijv niet goed weet wat je nou eigenlijk koopt. Ook zitten er vaak te weinig foto’s van het product bij, of je kunt ze niet fatsoenlijk vergroten. Bij aliexpress heb je dat probleem niet.

    1. Jammer dat je Scrapdelight niet zo leuk vindt. Het voordeel daar is wel dat je echt de merkproducten krijgt en zeker weten goede kwaliteit. Dat is bij aliexpress helaas niet altijd het geval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *