Shoplog Sostrene Grene

Vorige week zag ik op Facebook dat iemand superleuke stationery items had gekocht bij Sostrene Grene. In mijn pauze moest ik er dus even langs. Vandaag laat ik je zien wat ik geshopt heb.

Allereerst deze set van drie kleine sjablonen, deze kosten €0,83 voor een set van vier stuks.

En even later vond ik ook dit grote sjabloon, deze is €1,39. Zoals je ziet is ie een beetje misvormd, dat komt omdat ik ‘m een paar dagen in een tas heb laten zitten 🙁

Hier zie je een snelle test van de sjablonen. Op zich prima, maar je moet er even mee oefenen. Wat wel handig is, is dat de kleine sjablonen ook fungeren als liniaal en die past echt makkelijk in ’t achtervakje van mijn Moleskine én Leuchtturm.

Verder kocht ik nog deze tape dispenser. Het lijkt een beetje op een lijmroller maar dan met een soort washi tape erin. Erg leuk en makkelijk om zo in je etui te gooien. Deze kost €1,98 en ze hadden iets van 4 verschillende tapes.

Ik was vooral erg benieuwd naar de kroontjespen, met bijbehorende inkt. Het is echt even wennen om hiermee te schrijven, je moet flink vaak je pen in de inktpot dippen. Beiden kosten €1,98 per stuk.

Ik ging naar de Sostrene Grene voor deze hele goedkope vulpen (€0,99) en nam gelijk ook de inktpatronen mee die ernaast lagen (€0,98). Ik ging ‘m uitproberen en de vullingen lijken er niet eens in te passen. Gelukkig had ik nog vullingen van de Hema die er wel in pasten en na wat testen werkte die gelukkig wel.

Oh ja, de mini clipjes waren €0,97 voor zes stuks.

Een hele goedkope shoplog dus en Sostrene Grene is ook echt een aanrader om even te gaan kijken, als ie bij je in de buurt zit. Sowieso een leuke (en goedkope) winkel met allerlei toffe woonaccesoires, maar ook lekkere snacks.

Ben jij wel eens bij de Sostrene Grene geweest?

One comment on “Shoplog Sostrene Grene

  1. Ik ben echt nog steeds ontzettend blij dat je de vulpen voor mij hebt meegenomen! Het is echt een super goede vulpen voor die prijs, mocht je dus een goede vulpen willen hebben voordat je een dure gaat aanschaffen kan ik deze vulpen echt aanraden. Thanks Femke <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *