StationeryLovers bezoekt: Paagman Den Haag

Omdat Angelica en ik niet zo dicht bij elkaar wonen (zeg maar gerust ver uit elkaar) doen we het meeste voor StationeryLovers via de whatsapp. Maar afgelopen maandag was het tijd voor een meet up en die vond plaats in Den Haag. Na een bezoekje aan de Paperchase in de Bijenkorf was het tijd om naar de Frederik Hendriklaan te gaan voor een bezoekje aan Paagman.

Paagman ken je als boekenliefhebber misschien wel als de leukste boekhandel van Den Haag. Maar wat je misschien niet weet is dat Paagman ook een kantoorboekhandel heeft, die zit naast de boekhandel en je kunt zelfs binnendoor van het ene gedeelte naar het andere lopen. Het begin van de winkel begint met echte eyecatchers, zoals de agenda’s van o.a. Succes.

Aan de andere kant staan toffe gadgets om je bureau mee op te vrolijken, zoals radio’s en usb-connectors.

Maar waar ons hart sneller van gaat kloppen, is iets verder in de winkel te vinden: de notitieboekjes! Paagman heeft goed begrepen dat het bullet journalling ook in Nederland hip is en heeft dus echt een mega collectie aan Leuchtturm notitieboeken. Van het mini-formaat (A6) tot echt huge (A4+) en in een hele hoop verschillende kleuren.

Of het gekwijl nog niet genoeg was, is de selectie aan Moleskines bij Paagman ook heel erg groot. Van de gewone notitieboekjes tot de speciale selecties (voor je wijncollecties, boeken, recepten, noem maar op) en agenda’s, die kun je daar wel vinden.

Ook de Paperblanks zijn goed vertegenwoordigd bij Paagman. Ik moet zeggen dat ik deze altijd echt te mooi vind om in te schrijven dus dat ik ze liever niet koop, maar ze zijn wel echt prachtig.

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe pen, dan ben je hier ook aan het goede adres. Standaardpennen zoals Stabilo en Staedtler zijn ruim verkrijgbaar (en in hele toffe kleurtjes ook!), maar ook setjes met Micron pennen kun je er vinden.

Naast de ‘normale’ pennen heeft Paagman ook een uitgebreide collectie vulpennen van o.a. Montblanc. Ik keek echt mijn ogen uit, want een vulpen van meer dan €1000 vind ik echt te bizar voor woorden.

En als laatste zagen we nog dit toffe display van Leuchtturm notitieboeken. Wat ons betreft is Paagman niet alleen een bezoekje waard als je van boeken houdt, maar zeker ook als je van stationery houdt. Ik weet zeker dat je niet met lege handen naar huis gaat!

One comment on “StationeryLovers bezoekt: Paagman Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *