Stationery Wishlist #1


Stationery dingen, ze staan altijd hoog op mijn verlanglijst. Nu ik wat op zoek ben naar leuke etui’s, pennen en notitieboekjes schiet mijn wishlist aardig vol. Vandaag een overzicht met toffe stationery dingen die op mijn wishlist staan. Ik zweer dat ik dit keer niet alles koop!

Pastel Cloud Chunky etui €11,00 /  Purr maids etui € 9,50 / Hema zwarte etui € 3,00 /  Paperchase Doorzichtige etui €4,00 / Kyoku C2 €13,95

Etui

De laatste tijd is mijn pennen stash enorm gegroeid en wil ik alles netjes gesorteerd hebben. Pennen die ik vaak gebruik, minder gebruik en amper/tot niet. Bij dat laatste zul je denken ‘Waarom gooi je ze niet weg?’ maar zo ben ik niet. Stel dát je ze een keer wilt gebruiken dan heb je ze altijd nog!

 

Pennen & Brushes

Tombow Fudenosuke Brush Pen – Hard €3,25 / Tombow Fudenosuke Brush Pen – Zacht € 3,25 / Pentel Touch Brush Sign Pen € 2,49 / Action pennen set € 0,79 /  Tombow Twinbrush – Zwart  € 3,75

Dit jaar wil ik meer gaan oefenen met handlettering en wil daarom een hoop brush lettering pennen gaan aanschaffen. Heel veel kleuren van de Tombow Twin brush pennen heb ik al, echter nog geen zwarte. Ook hoor ik veel positieve verhalen van de Fudenosuke brush pennen, deze pennen schijnen mee te gaan met de manier waarop je schrijft. Ontzettend tof. Daarnaast de balpennen van de Action, kijk dat gave printje eens! En vier stuks voor 80 cent, die moet ik gewoon in mijn collectie hebben.

Leuchtturm 1917 – Dotted A5  (Medium) €15,95 / Leuchtrum 1917 – Dotted A6 (Pocket) €11,95 / Rhodia Rhodiarama Webnotebook € 14,95 / Moleskine Dotted A5 Notebook € 16,90 / Rhodia Schetsblok dotted € 6,95

Notitieboekjes & Schetsblokken

Dotted notitieboekjes raken te snel vol als je lekker bezig bent met het Bullet Journal systeem. Daarom is het nooit verkeerd om sowieso je favoriete dotted notebook merk op je verlanglijstje te hebben staan. Ook is het nooit verkeerd om eens te kijken wat er nog meer op de markt verschijnt en zowel Moleskine als Rhodia hebben hun eigen dotted notebooks. Dat is iets wat ik niet had verwacht. Moleskine ken ik van de gelinieerde pagina’s en Rhoadia van hun fantastische dotted schetsblokken (Die ook op het lijstje staat)

Dit was mijn verlanglijstje voor nu, dat alles hierboven op mijn wishlist staat wilt niet zeggen dat ik alles ga kopen! Dan moet ik eerst ergens een zak met geld vandaan zien te vissen om dat te doen. Echter is het nooit verkeerd om eens lekker weg te kwijlen bij alle mooie producten die er zijn. Heb jij van bovenstaande producten een favoriet? En wat staat er nog hoog op jou verlanglijst?

2 comments on “Stationery Wishlist #1

  1. Zijn die brushpennen van die pennen waardoor je verschillende diktes krijgt tijdens het schrijven? Als een soort kwastje achtig iets? Een klasgenootje van me heeft die, en het is zo gaaf! Ik zoek zelf ook in winkels naar zulke pennen, maar heb geen idee hoe ze heten 🙁

    1. Klopt inderdaad! Je kunt ze vaak gewoon vinden onder ‘Brush’ pennen. Neem anders eens een kijkje op de link van de Zwarte Tombow van Penstore. Kom je gelijk bij een betrouwbare webshop uit. Ze hebben daar ook goedkopere merken voor brush pennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *