Stationery verjaardag wishlist: Angelica

 
Na mijn verzamel haul van afgelopen week zou je verwachten dat ik totaal geen wish list meer heb, echter blijven de stationery artikelen maar ophopen op een oneindige lijst. En een beetje dromen mag af en toe ook toch? Vandaag mijn stationery wishlist voor mijn verjaardag!

Aankomende zondag is het alweer 2 juli en dat betekent dat ik weer een hoop kaarsjes mag uit gaan blazen. Vijfentwintig om precies te zijn. Nu vind ik het opeens wel heel hard gaan qua leeftijd! In ieder geval is het weer een goede reden om mijn stationery wishlist te vullen en te geven aan vriendlief, vrienden en familie.

En dit is mijn grafische verlanglijstje, handig, gezien de meeste dingen en namen totaal niet te herkennen zijn en de meeste verkopers je opzadelen met een ander product. Plaatjes doen het hem en kun je nooit een mis stap maken. Ik neem jullie mee door het lijstje:

Angelica’s verlanglijstje

  1. Tombows, ze zijn geweldig maar ook geweldig duur. (Gaat huilend opgerold in een hoekje liggen). Ik denk niet dat ik er nog meer over hoef te vertellen dan dat ik gek ben op pastel kleuren en de Tombow brushes. Al moet ik er nog heel veel mee oefenen.
  2. Tombow Fudenosuke Brush Pen – Zacht. YouTube, instagram, pinterest ik kom deze pennen overal tegen. Ze schijnen goden te zijn voor brush lettering
  3. Brushlettering boek van Peggy Dean. Aangezien ik nog heel veel moet oefenen en ik ontzettend gek was op het Botanical line drawing boek -waar ik ook veel uit oefen- lijkt mij het brush lettering boek van haar ook geweldig.
  4. Tombow Fudenosuke Brush Pen – Hard. YouTube, instagram, pinterest ik kom deze pennen overal tegen. Ze schijnen goden te zijn voor brush lettering
  5. Zebra Sarasa Gelpennen. De Zebra Mildliners gebruik ik steeds meer in mijn Moleskine en ben er stiekem een beetje fan van geworden. Ondanks mijn iet wat mindere review zijn dit ondertussen mijn favoriete markers geworden. De gelpennen lijken mij ook geweldig (pastel kleuren!!)
  6. Pentel Brush Lettering pen – roze: Deze pennen zien er gewoon prachtig uit en ze geven nog eens een ontzettend mooi effect op papier. Zo blijven we toch weer in brushlettering sferen.
  7. Muji dot grid notitieboek: Muji is een merk wat alleen via internet in Nederland te krijgen is, nog best wel lastig ook nog. Het zijn notitieboekjes met gerecycled papier en ook nog eens in minder dikke formaten, prima als je dus een maand met een ander boekje moet doen om zo je jaar rond te krijgen in journals.
  8. Zoals jullie hebben kunnen zien in mijn haul heb ik een verf kit gekocht. Die wil ik uiteindelijk nog gaan uitbreiden met wat meer kleurtjes. Hopelijk hebben ze dat in de verfwinkel in Arnhem.
  9. Dikker papier. Waterverf gebruiken op mijn blanco Leuchtturm is niet zo fijn, licht overigens niet zo aan het boekje maar het papier kronkelt gewoon. Daarom wil ik iets dikker papier hebben om lekker op te kliederen.

Alle items zijn vrijwel online verkrijgbaar bij Amazon.com, amazon.de, penstore of je lokale boekhandel. Muji is verkrijgbaar in Duitsland, mocht je daar heen gaan dan zou ik zeggen: enjoy! Dit is mijn verlanglijstje voor aankomend jaar.

Staan er nog specifieke stationery items op jullie wishlist?

3 comments on “Stationery verjaardag wishlist: Angelica

  1. Mijn wenslijst die op mijn verjaardag (één dagje na jou) online komt is iets minder realistisch. Op het lijstje dat ik aan mijn vriendin heb bezorgd staan er dan weer vooral veel boeken. Maar er staat ook een prachtig notitieboek op dat ik tot nu toe zelf niet heb kunnen vinden. Dat mooie Stupify-exemplaar dat jullie hier ooit lieten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *