StationeryLovers Christmas Giveaway #1 (afgelopen!)

statchristmasgiveaway

Jaaaa, het is vandaag dan wel Sinterklaas, maar StationeryLovers speelt drie weken lang voor Kerstman! Deze week kick ik (Femke) af met twee setjes stationery. Ben je benieuwd wat je kunt winnen? Lees dan snel verder!

winactie-pakket-1

Je kunt vandaag kans maken op één van de twee setjes die ik heb samengesteld uit mijn stash.

Wat zit er in?

 • Een ruitjesschriftje om een bulletjournal te starten.
 • Twee minischriftjes, een met lijntjes en een met ruitjes.
 • Een boekje met allerlei sticky notes.
 • Een setje met verschillende stickers.

winactie-pakket-2

Wat moet je doen om kans te maken?

Wil je meedoen met onze winactie, dan moet je het volgende doen:

 • Like onze facebook pagina. Heb je dit al gedaan, dan hoeft dit natuurlijk niet opnieuw.
 • Laat hieronder een comment achter met daarin jouw kerstwens.

Wil je extra veel kans maken om te winnen? Als je alle acties uitvoert, maar je dus 5x kans om te winnen! Laat in de comments wel even achter onder welke gebruikersnaam je ons hebt gevolgd, zodat we dit kunnen checken.

 • Tweet dan het volgende: ‘Ik doe bij @StationeryLov3 mee aan een superleuke kerstwinactie! Benieuwd? Check www.stationerylovers.nl’
 • Volg ons op Twitter.
 • Volg ons op Bloglovin‘.
 • Volg ons op Instagram.

Deze winactie loopt van maandag 5 december 2016 06.00 uur tot en met zondag 11 december 2016 20.00 uur. Hierna kiezen wij een winnaar uit, die krijgt een mailtje van ons. Heb je gewonnen? Reageer dan voor woensdag 14 december 2016 20.00 uur. Reageer je niet, dan kiezen we een nieuwe winnaar uit.

De winnaars zijn gekozen: Elke en Annelies! Jullie hebben inmiddels bericht gehad.

6 comments on “StationeryLovers Christmas Giveaway #1 (afgelopen!)

 1. Ik doe graag mee!
  Ik volg jullie op facebook (@theworldofabookwormblog), instagram (@theworldofabookwormblog), twitter (@TheWorldOfABook) en Bloglovin’ (elkewinters). De tweet is ook getweet.

  Mijn kerstwens is dat de mensen rondom mij gelukkig zijn. Zeer cliché, ik weet het. Maar ik meen het wel. Er is veel gebeurd het afgelopen jaar en ik zou graag willen dat deze mensen terug gelukkig worden. Dat maakt mij ook gelukkig.

 2. Wat een leuk pakketje, ik loot graag mee!
  Mijn kerstwens: Wat meer begrip en verdraagzaamheid voor deze wereld.

  Ik volg, save en love op Bloglovin’
  Ik like & share op Facebook
  En ik volg ook nog op Twitter

  Nu maar duimen…..
  Fijne decembermaand en groeten, Grete Karina

 3. Dat pakket is super! Ik zou dus ook héél graag meedoen met deze actie. Ik kan me voor elk item wel een doel inbeelden 😀

  Ik heb niet echt een kerstwens. Dus laat mijn kerstwens zijn dat alle anderen hun wensen mogen uitkomen!

 4. Leuke spulletjes zeg! Dat rakettenschriftje is echt fantastisch. Mijn kerstwens is dat al mijn naasten gezond en gelukkig mogen blijven. Ik heb alle acties gedaan ofwel onder mijn eigen naam (FB) ofwel als Boekboetiek.

 5. Kei leuke actie <3

  Mijn kerstwens is veel gezondheid en geluk voor iedereen. En misscchien een beetje meer begrip voor elkaar. Dat we 2017 maar leuk houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *