[AFGELOPEN!] StationeryLovers Christmas Giveaway #2

statchristmasgiveaway

Ho,ho,ho Merry Sinter-kerst-en-nieuw. Ondanks dat ze Sint uit het land is mogen we hem in de maand december niet vergeten. Dankzij deze leuke winactie voel ik mij eigenlijk ook nog een beetje Sinterklaas en Kerstman tegelijk. Vandaag zijn er weer leuke prijzen te winnen, onder andere een zwarte Leuchtturm 1917! Je kunt vandaag kans maken op één set met stationery met onder andere een echte Leuchtturm 1917 (Dotted), een Steadtler pennen set met zes pennen en een zwarte brush pen om je handlettering te oefenen. Een ideale set om te beginnen met een Bullet Journal als je nog twijfelt!

Wat zit er in?

 • Een Leuchtturm 1917 (Dotted) om een bulletjournal te starten.
 • Een Steadtler pennen set met zes pennen (0.05, 0.1, 0.2, 0.3, 0.5, 0.8)
 • Een zwarte Brush pen van Faber Castell

Wat moet je doen om kans te maken?

Wil je meedoen met onze winactie, dan moet je het volgende doen:

 • Like onze facebook pagina. Heb je dit al gedaan, dan hoeft dit natuurlijk niet opnieuw.
 • Laat hieronder een comment achter met daarin jouw kerstwens.

Wil je extra veel kans maken om te winnen? Als je alle acties uitvoert, maar je dus 5x kans om te winnen! Laat in de comments wel even achter onder welke gebruikersnaam je ons hebt gevolgd, zodat we dit kunnen checken.

 • Tweet dan het volgende: ‘Ik doe bij @StationeryLov3 mee aan een superleuke kerstwinactie! Benieuwd? Check www.stationerylovers.nl’
 • Volg ons op Twitter.
 • Volg ons op Bloglovin‘.
 • Volg ons op Instagram.

Deze winactie loopt van maandag 12 december 2016 06.00 uur tot en met zondag 18 december 2016 20.00 uur. Hierna kiezen wij een winnaar uit, die krijgt een mailtje van ons. Heb je gewonnen? Reageer dan voor woensdag 21 december 2016 20.00 uur. Reageer je niet, dan kiezen we een nieuwe winnaar uit.

14 comments on “[AFGELOPEN!] StationeryLovers Christmas Giveaway #2

 1. Wat een super leuke winactie! Ik doe graag mee 🙂
  Mijn kerstwens is dat iedereen wat liever voor elkaar gaat zijn! Dat lijkt me erg fijn.

  Ik heb julie fb-pagina geliked onder de naam Lisa van Ginkel, ik volg jullie op Twitter onder de naam @LisavanGinkel, op Instagram onder de naam @lisa_vanginkel en op Bloglovin’ onder de naam Lisa van Ginkel.

  <3 xx

 2. Mijn accountnaam op Facebook is iets langer dan de hier genoemde (maar ik ben vast makkelijk terug te vinden); bij de andere kanalen is de naam gelijk aan die van hier. Ik doe graag mee! Kerstwens: heel standaard, maar wel gemeend: heel veel geluk en gezondheid voor eenieder die mij lief is.

 3. Mijn kerstwens voor iedereen: hopelijk ziet iedereen wat voor mooi mens je bent en ontvang je veel liefde en geluk, vooral op het gebied van gezondheid. Ik heb alle stappen doorlopen voor dit leuke pakket 😀
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg, getweet en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: lindavanduren/ (gepind)

  groetjes Linda

 4. Kijk, dit vind ik gave winacties. Ik geef me graag op. I love dit soort goodies 🙂 Ik deel de actie op instagram, twitter en facebook, waar ik jullie ook volg.

  Mijn Kerstwens is er een die het hele jaar door geldt. Ik hoop dat iedereen vrede en geluk in zichzelf vindt. Als we dat gevoel op op onze eigen vierkante meter uitstralen en verspreiden zal er meer verdraagzaamheid en rust zijn.

 5. Oh zo leuk! Ik heb pas het boek over handlettering gekocht en ben al lekker aan het oefenen, met de stiften en pennen van de kinderen… Dit zou echt perfect zijn om te mogen gebruiken!

  1. Oh ben ik mijn kerstwens helemaal vergeten… Dit heb ik, gehandletterd, als kerstkaart verstuurd: geniet van de feestdagen en sta stil bij wat je lief is.

 6. Leuk zeg, wat lief dat je dit allemaal weggeeft. Mijn kerstwens is dat we goed op elkaar letten, zodat de mensen om ons heen zich niet eenzaam zullen voelen.

  Ik ben je op alle kanalen gaan volgen, overal is mijn naam Jolanda, soms met een achternaam, soms iets anders geschreven 😉

 7. Wat een leuke wedstrijd. Ik overweeg om in 2017 te starten met een Bullet Journal dus deze prijs zou dan uiteraard ontzettend van pas kunnen komen.

  Mijn kerstwens voor mezelf is extra tijd. Liefst in de vorm van een timeturner zodat ik zelf kan bepalen wanneer en hoeveel. (niet dat ik veeleisend ben ofzo hoor 😉 ) Op die manier zou het me ongetwijfeld wel lukken om mijn tbr volledig te lezen (en vervolgens nieuw leesvoer te kopen). Ik zou echter ook de tijd vinden om wat vaker te knutselen én een bullet journal bijhouden lukt me dan ook probleemloos.

  Mijn kerstwens voor anderen klinkt als volgt …

  Ik wens jullie
  het allermooiste
  en de goesting
  om er onvermoeibaar
  naar op zoek
  te gaan.

  Oh ja, ik volg jullie zowel via Bloglovin, Facebook, Twitter en Instagram en doe dit telkens onder de naam Zwartraafje.

 8. Wauw, deze winactie is zo geniaal.! Ik moest dit jaar voor school de staedler pennen aankopen en ik vind ze fantastisch. Helaas zijn er door intensief gebruik al enkele leeg. En de brush pen ben ik al enkele weken over aan het twijfelen om aan te kopen, dus dit zou super leuk zijn om te winnen :D.

  Ik heb zelf niet echt een persoonlijke kerstwens, dus is mijn wens voor dit jaar dat alle andere wensen mogen uitkomen.

  Veel succes met de winactie, Lotte.

 9. Ik wens ieder mens (en dier) op deze wereld een lichtje in zijn/haar hart deze dagen, maar ook daarna. Ieder mens verdient de kans om iedere dag een lichtpuntje te kunnen benoemen (al dan niet in een bulletjourna) zodat we samen steeds meer lichtpuntjes in de wereld krijgen.
  Verder gewoon gezellige feestdagen die een ieder op zijn manier en vanuit zijn hart mag doorbrengen (al dan niet met anderen).

 10. Ten eerste wens ik iedereen een goede gezondheid toe. Dit jaar kreeg ik men diagnose. Ziekte van Bechterew. Sindsdien besef ik dat gezondheid erg belangerijk is om goed te kunnen functioneren. Al is dat op professioneel vlak of in de privésfeer. Ik wens het niemand toe om limitaties te hebben in het leven door een ziekte want dat kan heel veel dromen in de weg staan. Niemand verdiend dat!

  Ten tweede wens ik iedereen heel veel succes toe. Ik wens dat iedereen zijn droom mag waar maken in 2017.

 11. Ik wens iedereen (groot, klein, dik, dun, lelijk, mooi, gek of niet) bergen met geluk! Een goede gezondheid, hele fijne en mooie feestdagen en een knallend 2017.. laten we er voor elkaar zijn al is dat maar een beetje.. en geef elkaar zo af en toe een complimentje en een hele dikke knuffel!! Merry Christmas!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *