Top vijf favoriete Bullet Journal YouTubers

pexels1
Vandaag weer eens een ander artikel dan reviews of shop hauls, nee, vandaag doen we iets totaal anders en zetten we vijf van onze favoriete Bullet Journal YouTubers in het zonnetje. Via Bullet Journal Youtubers kan je ontzettend veel inspiratie krijgen maar ook een goede indruk hoe je een bullet journal kunt inrichten.

Boho Berry

Natuurlijk beginnen we met de koningin van de Bullet Journals, Boho Berry. Boho Berry gebruikt verschillende planners tegelijkertijd, vertelt je de basics over bullet journalling en laat je graag een kijkje nemen in haar Bullet Journal.

Rachel El

Rachel El is ondertussen ook een van mijn favoriete Bullet Journal kanalen geworden. Ze laat alles rustig zien, doet alles (bijna) compleet zwart/wit/grijs en ik kan er echt van genieten hoe zij haar Bullet Journal inricht.

Laura Steenks

Ook op Nederlandse bodem is er een Bullet Journal Youtuber! Namelijk Laura Steenks. Ook Laura laat je met plezier een kijkje nemen in haar journal. Persoonlijk vind ik het fijn om naar haar filmpjes te kijken omdat Laura lekker rustig praat en een goede uitleg geeft.

Caitlin’s Corner

Caitlin’s corner heeft een ontzettend leuk kanaal en ook afwisselende video’s. Voornamelijk BUJO gerelateerd maar hier en daar verschijnt er dus iets anders. Het fijne aan Cailin haar kanaal vind ik dat ze durft te experimenteren met dingen en ook niet totaal teleurgesteld is als iets niet lukt.

Pretty Prints en Paper

En om wat variatie tussen alle Leuchtturm journals te gooien, is Jessica van Pretty Prints en Paper een verademing.

Wat zijn jullie favoriete Bullet Journal Youtubers?

3 comments on “Top vijf favoriete Bullet Journal YouTubers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *