Twee budget maandplanners

Laatst was ik aan het nadenken wat ik nou wilde doen als content planner voor mijn beide blogs. Eigenlijk hou ik van een maandoverzicht in blokjesvorm, maar om die nou elke maand twee keer uit te tekenen in mijn bullet journal, dat vind ik ook zo’n gedoe. Tot ik een instagrampost van Sostrene Grene tegenkwam!

Deze planner is eigenlijk bedoeld om te gebruiken als weekplanner, waarbij je de vakjes gebruikt per gezinslid. Maar doordat je zoveel vakjes hebt, kun je deze planner ook gebruiken als maandplanner. Vul gewoon zelf de data in en je hebt een maandoverzicht.

De planner is voor €2,09 te koop. De blaadjes kun je makkelijk afscheuren en weggooien als je ermee klaar bent. Ik heb ze een aantal keer in mijn bullet journal geplakt, ideaal! De Sostrene Grene zit niet in elke stad, maar is echt wel een aanrader om eens een kijkje te nemen!

Toen ik laatst in Amsterdam was, kwam ik de Stradivarius tegen. Ik had er nog nooit van gehoord, maar wilde er zeker wel een kijkje nemen. De winkel rook vooral heel erg lekker en ik zag dat ze toffe accessoires hadden. Ik kon alles wel meenemen maar koos voor deze maandplanner.

Je kunt er namelijk in beginnen wanneer je wilt en de planner bevat 96 pagina’s, waarvan de helft ongeveer uit maandoverzichten bestaat. Ideaal om te gebruiken als blogplanner dus!

De andere helft van deze maandplanner geeft je ruimte voor notities of ideeen, je kunt deze dus echt prima gebruiken als blogplanner of als gewone planner, want je kunt vooral het tweede deel zo inrichten als je zelf wilt.

De maandplanner van Stradivarius kost €7,95. Ook de Stradivarius zit niet overal, maar heeft wel een webshop!

Gebruik jij een papieren maandplanner voor je blog of doe je dit online?

4 comments on “Twee budget maandplanners

  1. Nee, maandplanners zijn niet zo mijn ding. Ik gebruik liever weekplanners waarin ik kan uitwerken welke blogposts er online moeten en daily planners voor mijn to do’s! En een gewone agenda voor mijn afspraken en dingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *