We’re back!

Het is een half jaar geleden dat onze laatste blogpost online kwam. Dat heeft een reden.

Die reden? Ons leven. We hadden het beiden druk met ons werk en de inspiratie voor StationeryLovers was op. We hadden het idee dat we alles wel een beetje hadden behandeld op ons blog en onze kasten puilden uit van de stationery.

Maar nu zijn we terug! We merkten beiden dat we, ondanks dat we StationeryLovers eerst op wilde zeggen (!), toch nog inspiratie kregen. De stationerykriebels zijn in de tussentijd niet weg geweest en we hebben ook weer zin om aan de slag te gaan.

Wat kun je van ons verwachten?

Natuurlijk willen we weer over stationery gaan kletsen. Maar dit zal voorlopig niet volgens een vast schema gaan. We willen hiermee voorkomen dat we koos inspiratieloos worden, maar ook de druk voor onszelf wat lager leggen.

Angelica werkt momenteel nog steeds fulltime en is per dag nog eens een paar uur tijd aan reizen. Sinds deze maand heb ik mijn bullet journal weer opgepakt. Hier zal ik binnenkort een artikel over schrijven. Ik neem je weer mee met plan with me artikelen en hoe ik het journallen nu echt vind.

Femke werkt momenteel parttime, plant in een Mascha planner in combinatie met een bullet journal en is verzot op planner stickers. Maak je borst maar nat, want daar komen nog leuke blogs over!

Heb jij nog leuke ideeen, tips of suggesties voor ons blog? Laat ze hieronder achter in de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *