Welkom!

stationeryloversfb

Welkom op StationeryLovers!

Wij, Angelica en Femke, willen je van harte welkom heten op onze nieuwe blog, StationeryLovers. Als je hier bent gekomen, ben je vast fan van alles stationery. Notitieboekjes, bullet journalling, fijne pennen, noem het maar op, je kunt het vinden op StationeryLovers.

Voorstellen

We zullen ons eerst even voorstellen.

Angelica: Mijn naam is Angelica, Ansjelieka voor als je het idee hebt dat je het verkeerd uitspreekt. Mocht je er nog steeds moeite mee hebben: Hoi, ik ben Ans. Woonachtig in de omgeving van Arnhem (Omdat niemand Zevenaar kent) met mijn vriend en twee katten. Naast mijn liefde voor boeken is er ook een verslaving die maar blijft kriebelen: Notitieboekjes, washi, pennen -en ga zo maar door- kopen. Op het moment gebruik ik een Leuchtturm 1917 lichtblauw als Bullet Journal en haal veel plezier uit mijn druk potlood en de Faber Castell fineliners.

Femke: Ik ben Femke, 34 jaar en ik woon in Den Haag met mijn man en kat. Ik ben een echte boekenworm en zit bijna altijd met mijn neus in de boeken. Bijna altijd, want ik hou ook van tv kijken. Horrorfilms en vlogs op YouTube zijn mijn favoriet. Mijn verzameling notitieboekjes is belachelijk groot en blijf toch altijd nieuwe kopen. Ik gebruik op het moment mijn bijna volle Conceptum notitieboek en een Pilot Frixion balpen als bullet journal.

Waarom StationeryLovers?

We hebben allebei een boekenblog en hebben elkaar zo leren kennen. Toen ontdekten we dat we allebei nog een liefde hebben, namelijk de liefde voor stationery.
Sinds begin dit jaar hebben we beiden een bullet journal en kunnen niet stoppen met youtube filmpjes en blogs lezen. Maar in het Nederlands is er nog maar
weinig over stationery te lezen. En dus zijn we samen StationeryLovers begonnen.

Wat kun je op StationeryLovers lezen?

We delen onze bullet journals met je, de fijnste pennen, washi-tapes maar ook welke notitieboekjes we het fijnst vinden.Eigenlijk alles wat met stationery te maken heeft zal voorbij komen. Er komt genoeg te lezen en we zitten dan ook vol met ideeën!

Veel leesplezier alvast!

One comment on “Welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *