[GESLOTEN] Winactie: Paperkumaco stickers


Wie jarig is, trakteert en trakteren doen wij ontzettend graag. Gezien Femke en ik (Angelica) allebei jarig zijn in juli leek het ons leuk om verschillende win-acties te houden. Vandaag een win-actie met mijn favoriete Etsy shop op het moment: Paperkumaco.

De stickers van Paperkumaco zijn van een ontzettend goede kwaliteit en zien er ook nog eens uit hoe ze eruit zijn op de afbeeldingen in de shop. De eerste keer was ik zwaar onder de indruk, gezien ik wel eens sticker troep heb binnen gekregen via Etsy shops wat totaal niet leek op de foto en nog eens van slechte kwaliteit.

Paperkumaco heeft in haar shops altijd ‘Grab bags’, hier in zitten verschillende sheets die gekozen zijn door Paperkumaco zelf. Het is dus altijd een verassing om te zien wat je krijgt. Gezien het mij leuk leek om een verassing te houden welke stickers binnen zouden komen heb ik voor deze winactie twee grab bags besteld met daarin totaal 10 vellen met stickers!

Wat moet je doen om kans te maken?

Wil je meedoen met onze winactie, dan moet je het volgende doen:

 • Like onze facebook pagina. Heb je dit al gedaan, dan hoeft dit natuurlijk niet opnieuw.
 • Laat hieronder een comment achter en vertel ons wat jouw favoriete journal moment is

Wil je extra veel kans maken om te winnen? Als je alle acties uitvoert, maak je dus 5x kans om te winnen! Laat in de comments wel even achter onder welke gebruikersnaam je ons hebt gevolgd, zodat we dit kunnen checken.

 • Tweet dan het volgende: ‘Ik doe bij @StationeryLov3 mee aan een superleuke winactie Benieuwd? Check www.stationerylovers.nl’
 • Volg ons op Twitter.
 • Volg ons op Bloglovin‘.
 • Volg ons op Instagram.

Deze winactie loopt van woensdag 12 juli 2017 06:00 uur tot en met dinsdag avond 18 juli 2017 20.00 uur. Hierna kiezen wij een winnaar uit, die krijgt een mailtje van ons. Heb je gewonnen? Reageer dan voor vrijdag 21 juli 2017 20.00 uur. Reageer je niet, dan kiezen we een nieuwe winnaar uit.

7 comments on “[GESLOTEN] Winactie: Paperkumaco stickers

 1. Deze week maar weer een kansje wagen Mijn favoriete journal moment is als ik na een hele drukke dag heerlijk mijn bujo bijwerk en trots ben op wat ik allemaal maar weer gedaan heb die dag

 2. Leuke winactie. Mijn favorite journal moment is wanneer ik iets nieuw uitprobeer en het komt heel mooi uit.

  Ik volg jullie ook op instagram.

 3. Leuke actie! Mijn favoriete moment is wel al ik terug kan kijken op de dingen die ik gedaan heb, het bij houden van mijn to be read boeken en mijn read lijstje. Het geeft super veel voldoening als ik weer een gelezen boek kan in kleuren en sinds ik een printer heb houd ik ervan om foto’s te printen en in mijn journal te plakken wat eigenlijk super mooie pagina oplevert

 4. Mijn favoriete journal moment is wanneer ik aan het einde van de maand terug kan blikken op de afgelopen maand en mijn spreads voor de komende maand op kan zetten.

  Dat is echt mijn ultieme me-momentje. Ik doe het dan ook altijd als mijn man en zoontje la lekker liggen te slapen zodat ik ongestoord aan mijn bujo kan werken Pure ontspanning!

 5. Het leukste vind ik het beginnen en bedenken van een nieuwe spread/week!! Stickers zijn hier erg geliefd!! Haha.. ik volg alleen niet op twitter, want dat heb ik niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *