[GESLOTEN] Winactie: What’s in a bag (2)


Wie jarig is, trakteert en trakteren doen wij ontzettend graag. Omdat Angelica en ik allebei jarig zijn in juli leek het ons leuk om verschillende win-acties te houden. Vandaag is de laatste winactie en deze is in samenwerking met onze partner ‘What’s in a bag‘.

Wat kun je winnen?

Natascha had het superleuke idee om een Leuchtturm inclusief penloop weg te geven, zodat je je eigen vakantie-bulletjournal kunt samenstellen. Neem ‘m vooral mee op vakantie en plak al je toffe foto’s erin en maak er een soort herinneringen/dagboek van!

Wat moet je doen om kans te maken?

Wil je meedoen met onze winactie, dan moet je het volgende doen:

 • Like onze facebook pagina. Like vooral ook de Facebook pagina van ‘What’s in a bag‘. Heb je dit al gedaan, dan hoeft dit natuurlijk niet opnieuw.
 • Laat ons hieronder in de comments weten waar jij naartoe gaat op vakantie.

Wil je extra veel kans maken om te winnen? Als je alle acties uitvoert, maar je dus 5x kans om te winnen! Laat in de comments wel even achter onder welke gebruikersnaam je ons hebt gevolgd, zodat we dit kunnen checken.

 • Tweet dan het volgende: ‘Ik doe bij @StationeryLov3 mee aan een superleuke bday winactie! Benieuwd? Check www.stationerylovers.nl’
 • Volg ons op Twitter.
 • Volg ons op Bloglovin‘.
 • Volg ons op Instagram.

Deze winactie loopt van woensdag 26 juli 06.00 uur tot en met dinsdag 1 augustus 2017 20.00 uur. Hierna kiezen wij een winnaar uit, die krijgen een mailtje van ons. Heb je gewonnen? Reageer dan voor vrijdag 4 augustus 20.00 uur. Reageer je niet, dan kiezen we een nieuwe winnaar uit.

De winactie is gesloten en de winnaar heeft al gereageerd. 

111 comments on “[GESLOTEN] Winactie: What’s in a bag (2)

 1. Ik leen de handen van mijn gezin om ook 5x te kunnen duimen 🙂

  Wij kunnen niet óp vakantie maar daarentegen gaan we wel leuke dingen doen. Nieuwe dingen doen. We gaan bijvoorbeeld iedereen met ogen dicht een plek op de kaart van Nederland laten prikken en dan gaan we die dag die plek verkennen (hopelijk een leuke stad maar kan ook op de veluwe zijn). We willen zwemmen in zee, Mijn dochter had bedacht dat we tijdens een open huizen dag allemaal huizen gaan bekijken alsof we ze willen kopen. We gaan een dagje geocachen. Willen graag toch één nachtje ergens anders slapen dus we gaan proberen in een trekkershutje te overnachten. We gaan picknicken op gekke plekken.
  Mijn kids heb ik inmiddels al geinstrueerd dat ze altijd overal foldertjes en kaartjes moeten meenemen want daar kan ik dan weer dingen uitknippen voor in mijn bullet journal.

  Al met al gaan we een superleuke vakantie tegemoet (ook al blijven we thuis) die ik dolgraag zou willen vastleggen in een mooie nieuwe Leuchtturm (mijn favo notebook).

 2. Ik heb helaas ontzettend last van heimwee.. dus verre bestemmingen en warme zonnige stranden gaat hem voor mij niet worden!! (Een weekend weg is de max.) Maar daarin tegen ben ik gek op pretparken, dierentuinen, museums, en gezellige dagjes/weekendjes weg.. en landen als België en Duitsland hebben ook prachtige, mooie en toffe dingen om te bezoeken!! Daar kan ik een vakantie journal wel mee vullen.. En anders kan ik zoiets ook maken over een jaar.. of langer en alle leuke uitjes samen bundelen!! Toffe Winactie weer..!!

 3. Ik ben dit voorjaar al naar Londen geweest. Deze vakantie maak ik vooral uitstapjes. Op de agenda staat al een dagje Canterbury.

 4. Super leuk!!! Wij gaan op vakantie naar Oostenrijk met onze beste vrienden samen 🙂 (en stiekem denken we er over na om naar Bulgarije te gaan). Ik ben je gaan volgen op instagram en bloglovin (liesvan88) 🙂

 5. Helaas wegens te weinig inkomen kunnen wij niet op vakantie gaan. Wel gaan wij 3 keer een dagje weg en vieren we de rest van de vakantie in Tuinesië. Ik ben een alleenstaande mama van een dochter van 3, het is dus erg welkom. Ook gun ik andere mensen om mij heen ook een LT!! Succes 🙂

 6. Wat een leuke win actie!
  Mijn vriend en ik gaan na 4 jaar weer lekker naar het buitenland. We gaan naar Kos! We gaan naar een all inclusive resort maar willen veel dingen gaan doen en zien. Het zou heel gaaf zijn om die herinneringen daarna in de leuchtturm op te kunnen schrijven en dingen te kunnen inplakken!

  Van harte gefeliciteerd!
  Groetjes Laura

 7. Wij gaan lekker kamperen in Limburg. Verre bestemmingen zitten er helaas financieel en door maf lijf niet in. Maar mijn handlettering spullen en bujo mee en dan komt t helemaal goed.

 8. Wat leuk! Ik hoop naar Schotland te gaan, maar omdat ik in ieder geval iets op de traditionele manier wil doen, blijft de bestemming van mijn huwelijksreis voor mij nog geheim 🙂

 9. Mijn man en ik gaan naar Frankrijk ter hoogte van Lion, heerlijk camperen met zijn twee.. we hebben nu helaas 3 zomers rare vakanties gehad dus ik ga nu voor een heerlijke rustige, ontspannende, op-ladende, creatieve vakantie!! Mijn Handletter spulletjes gaan mee!!

 10. Gefeliciteerd! Ik ga op vakantie naar Liverpool en heb al zoveel leuke ideeen voor mijn bullet journal haha! Natuurlijk een daily log met daarin wat we elke dag hebben gedaan, maar ik wil ook mijn stappen bijhouden (fitbit), ruimte open laten voor de leukste foto’s en ik ben van plan van elke pub die we bezoeken een bierviltje mee te nemen haha. Ik werk nu nog in een blanco notitieboekje wat toch niet ideaal is. De LT zou daarom perfect zijn 🙂 ik heet overal baukjedeboer.

 11. Ik ben in Frankrijk en in Duitsland. Niet alleen min telefoon is van slag, mijn kinderen ook en de winkeliers weten door het Hollandse accent niet zo goed of zij in het Duits of het Frans moeten antwoorden! Voor de pagina vakantie Bucket-list heb ik al: door de bomen lopen-zwemmen in minimaal 5 zwembaden-echte flammkuchen eten-auchan en kiabi-mcDonalds glazen in kleuren

 12. Ik vertrek binnen een weekje naar Kreta. Mijn bujo is nu nog voor de helft leeg, maar zal waarschijnlijk helemaal vol zijn als ik terug ben

 13. Ik ben net terug uit Mallorca en vertrek al bijna naar Vietnam! Heb op Mallorca ontzettend veel foto’s en herinneringen gemaakt. In vietnam ga ik dit zeker ook doen! Dit boekje is voor mij wel de kans om deze mooie momenten op te slaan er een mooi geheel van te maken!

 14. Wij gaan weer naar Karinthie in Oostenrijk, lekker wandelen in de bergen en an het meertje liggen. We gaan hier wel vaker heen maar er blijft iedere keer nog iets nieuws te ontdekken.

 15. Wij gaan op vakantie naar het prachtige ‘Hallonia’ waar we op het eind van onze vakantie kunnen kijken naar prachtige ‘gewitte’ muren en een schitterend bekleede trap. We nemen mee: een emmer latex, rollers, kwasten, witte lak en trapbekleding. (Klusvakantie thuis )

 16. Helaas gaan wij dit jaar niet op vakantie.
  Eigenlijk bijna nooit.
  Door dat we financiele middelen er niet voor hebben.
  Toch hoop ik graag met deze super leuke actie mee te mogen doen.
  Dus ik duim extra hard om deze zomer toch nog iets leuks te mogen doen:
  Zoals een nieuwe bujo te starten in een mooie Leuchtturm.

  Fingers crossed!

 17. Ik ga op een soort ‘mega vakantie’! In september ga ik voor ongeveer 6 maanden naar Australië om stage te lopen in Sydney. Het lijkt mij super tof om al mijn avonturen die ik in die 6 maanden tijd ga beleven vast te leggen in een boekje.

 18. Ik ga binnenkort een week op kamp met 80 kids die niet op vakantie kunnen en nog 13 andere kampleiding. Hoe leuk zou het zijn om iedere dag leuke uitspraken op te schrijven, activiteiten te noteren zodat het een leuke reminder is.
  Groetjes

 19. Ik zou naar Torremollinos gaan, maar doordat mijn gezondheid erg in gevaar kwam is deze vakantie helaas geannuleerd. We hadden wel leuke plannen voor daar. We wilden naar de grote boulevard gaan en daar lekker winkelen en we hadden al wat leuke plekjes uit de buurt op de planning gezet. Nu maar verheugen op de vakantie van volgende zomer <3 ( Extra stappen die ik heb gedaan: Ik heb jullie gevolgd op instagram (@zoe.nab) op twitter (@xzoenab) op bloglovin' (Zoë van den Berg) en het bericht op twitter gepost ❤️)

 20. Allereerst gefeliciteerd!
  Ik ben een alleenstaande happy moeder van 4 kinderen. Maar ziek en kan helaas niet op vakantie of dagjes weg. We verzinnen vaak kleine dingen voor in de vakantie (die weinig of geen geld kosten), zoals een picknick in eigen tuin (die gelukkig groot is). Of het park een kwartier verderop en genieten en verwonderen ons suf. Liefst met een bujo ed in de tas natuurlijk

 21. Wij gaan morgen (28 juli) naar Dorsten in Duitsland. Ik woon nu 6 en een halfjaar in Nederland (geboren Zuid-Afrikaanse ) en gaan ik voor het eerst buiten Nederland met vakantie! !! Wij pakken dan ook gelijk Moviepark en Wunderland Kalkar! Ik kijk zoooo uit daarna en als ik dan deze kan winnen word het een prachtige vakantie journal!

 22. Het afgelopen jaar was voornamelijk gevuld met all-in vakanties in het plaatselijke ziekenhuis omwille van een kankerbehandeling. Inmiddels u’s die achter de rug en kijk ik reikhalzend uit naar mijn vakantiemoment dat in september op de planning staat: een weekje naar een arboretum in Italië om te werken aan “mijn nieuwe identiteit”. Na zo een intensieve periode is het, ondanks alle verwoede pogingen om gewoon lekker mijn oude zelf te blijven, nodig om richting te geven aan de nieuwe versie van mezelf die er ondertussen ontstaan is.

 23. Super tof! Wij gaan rondtouren met ons kip-caravannetje door Denemarken, Zweden en Noorwegen. Spannend!
  Ik was al van plan een vakantiejournal te gaan bijhouden, maar dit zou helemaal tof zijn.

  IG: bujo.lijn
  Twitter: marjolijn365
  Bloglovin + FB: Marjolijn Janssen

 24. Omg Omg Omg dat wil toch iedereen winnen

  We zijn op dit moment op terugweg van vakantie!!’
  telt dat ook naar Oostenrijk en Italië geweest met als klap op de vuurpijl in italie ten huwelijk gevraagd ❤️

 25. Gezellig met mijn vader zus en natuurlijk onze leuke labradoodle op vakantie naar Kroatië. Lekker lezen op het strand en de hond op een drijfmat in de zee.

 26. Allereerst gefeliciteerd!!
  Helaas kunnen we dit jaar niet op vakantie naar het buitenland, maar we gaan wél een hele hoop dagjes weg! (o.a strand, bos, SpakenburgseDagen, dierentuin, kinderboerderij+ijsjes en patatjes eten..) Maar ik ben nog maar net besmet met het handlettervirus en heb zelf nog geen mooi boekje om herinneringen in op te schrijven; hoe gaaf zou het dan zijn om het meteen officieel te doen in één van jullie mooie boeken!?

 27. Playa del balkonnetje net mijn eerste eigen huisje gekregen en daarnaast heb ik het sowieso niet breed om van de luxe van een vakantie te genieten. Dus geen luxe vakantie maar wie weet wel een luxe bujo dit jaar

 28. Ik ga Duitsland verkennen, lekker dicht bij huis maar toch even er tussen uit. Heb jullie gevolgd op instagram met @bookscatsmore. Facebook gewoon Laura van Rutten. Als bloglovin lukt dan ook met bookscatsmore .

 29. Wat een fijne actie. Voor ons is vakantie al jaren gezellig een aantal weken en alle weekenden vanaf april tot september in onze stacaravan in de Antwerpse kempen. Wij gaan hier al jaren naartoe samen met onze poes en hond. Fietsen, wandelen en eindeloos genieten staat hier alle dagen op de agenda. Dus vakantie is voor mij vooral genieten, waar maakt eigenlijk niet uit

 30. Vanwege mijn vaders overlijden in Amerika heb ik helaas moeten snoepen van de vakantiefinanciën. Daarom maak ik er samen met mijn kids een feessie van in eigen land. Ruim anderhalf jaar al verslingerd aan handletteren. Sinds zaterdag een bujo gestart…een Leuchttrum is natuurlijk een kers op de taart!

 31. Wij zijn een weekje naar Drenthe gegaan, nu ben ik weer aan het werk. Tot aan het einde van de vakantie. Leuke herinneringen heb ik sowieso aan Drenthe, maar ook aan mijn werk. Ik werk bij de bioscoop en gister hadden we bijv. De Ladies night en we hebben bijna weer kleuterbios. Allemaal dingen om naar uit te kijken.

 32. Momenteel zijn wij op vakantie. De afgelopen 4 dagen waren we in La Spezia (Italië). Met onder andere een bezoek aan Cinque Terre. Prachtig! Echt een aanrader. Nu zijn we in een plaatsje aan het Gardameer. Hier verblijven we nog 6 dagen.

 33. Wij gaan als gezin op vakantie naar Drenthe. Zou graag winnen.
  Al sinds een paar jaar houden we eigenlijk een soort journal bij. Kindertekeningen, kleine verhaaltjes en foldertjes van onze uitjes. Geweldig om te zien dat de kinderen elk jaar vaardiger worden in het schrijven en verslag leggen van een uitje. Ze vroegen net zelfs aan mij of ik mijn handletterspullen mee ga nemen op vakantie. Want ook handletteren doen we echt samen. Voor de komende vakantie moeten we nog een geschikt schrift aanschaffen, dus winnen zou super zijn. Dank namens onze kinderen ook ( 10,8, bijna 6 en bijna 1 )

 34. Wat leuk! Ik zou heel graag een LT willen winnen. Iedereen heeft het er over dus dan toch het proberen waard….. Hij mag dan mee naar Zweden waar ik er een traveljournal van wil maken.

 35. Wij gaan op vakantie naar Londen. We vliegen met Fly Be, een budget maatschappij. Dat weerhoudt mij er van heel Londen leeg te kopen, we mogen alleen handbagage meenemen ;-(
  Een Leuchttrum winnen is dan natuurlijk heel fijn! Maar het niet kunnen kopen van souveniers weegt niet op tegen helemaal niet met vakantie gaan. Mocht het lot op mij vallen, zou ik het fijn vinden als de prijs naar iemand gaat die helemaal niet op vakantie kan. (zie reacties hierboven)

 36. Ik kom net terug uit India, ga deze zomer naar Zuid-Engeland, en eind van het jaar naar Turkije! Gebruik zooo veel notebooks om mijn reizen bij te houden! Ben bijna toe aan nieuwe dus een leuchttrum komt goed van pas! Vooral nu dat ik een polaroid camera heb!

 37. Ik ben net terug van een prachtige vakantie in eigen land. Er zijn nog zoveel plekjes te mooi om geen aandacht aan te besteden. Nu is het tijd om alles eens rustig in een bujo te verwerken.

 38. Oh wat een te gekke actie. Wij gaan dit jaar lekker in nederland op vakantie en wat leuke uitstapjes. Die zou ik lekker uit werken in mijn nieuwe lt

 39. Wij maken een rondstroppen door Europa. Eerst Praag daarna Hongarije; dunaszentmiklós en Boedapest. Dan naar Oostenrijk en via Liechtenstein naar Zwitserland. En dan weer terug. Ook de landen waar de door rijden tellen we mee!

 40. Ik doe heel graag mee en neem de LT graag mee op onze rondreis door Denemarken!

  Ik volg op:
  Facebook (Bernicevanoverbeek)
  Twitter (@Bernice1982)
  Instagram (@bernicevanoverbeek)
  Bloglovin’ (Bernice)

 41. Nog redelijk nieuw in het wereld van de travel/bullet journal! Maar nu al verliefd! Ik zou Eerst niet op vakantie gaan, maar last minute ga ik er toch nog een paar dagen heerlijk tussen uit! Portugal!! Dit keer samen met mijn moeder, ik bewaar altijd alle bonnetjes tickets enz.. en nooit een goede manier gehad om ze op te bergen!! Dit kan ik nu mooi doen in een travel/bullet journal!! Zodat ik alles later nog een keer terug kan zien en beleven!!❤️

 42. Wat een leuke winactie!
  Ik ga dit jaar een paar dagen in een hotel in Emmen. Daar gaan we dan naar Wildlands en een museum. We gaan ‘niet echt’ op vakantie maar er een paar dagen tussen uit. Voor de rest gaan we leuke dingen doen. We gaan naar The Lion King en naar de Oud Veluwse Markt in Barneveld en nog wat leuke uitstapjes!

  Ik volg jullie overal! Ik heet overal jaellathomassen hihi.

  Ik ben benieuwd wie de winactie wint! Ik ben echt al super lang aan het kijken voor dé perfecte Bullet Journal, dus ik ben heel benieuwd naar de Leuchtturm

 43. Ga twee weekjes naar Friesland waar ik op een minicamping met haventje een pipowagen huur neervlijt aan het water, kijken maar bootjes die langsvaren en lekker eindelijk met mijn Bujo beginnen.

 44. Ik kwam via fb hier terecht. Ga dit blog zeker volgen. Ik ga helaas niet op vakantie. Ik zou naar praag gaan. Maar op de dag van verteek werd mijn opa opgenomen de arts gaf aan dat vertrekken niet heel slim zou zijn. Nu genieten we van de momenten die we nog mogen hebben. In de laatste week van de vakantie ben ik vrijwilliger bij een huttenbouw, dan voelt het als nog een beetje alsof ik weg ben

 45. Hoi! Ik waag ook een gokje.
  Ik heb sinds januari aan bullet journal en ik ben daar zo blij mee. Daar kun je niet genoeg van hebben, vind ik.

  Wij gaan op vakantie naar Portugal, 9 dagen Algarve en 3 dagen Lissabon. Zooo’n zin in. We hebben diverse opties bekeken. Met de motor naar Kroatië. Helaas met Hemelvaartsdag een flink motorongeluk gehad. Motor total loss, ik een gebroken bekken, waar ik nog steeds van herstellende ben. Lang getwijfeld of we überhaupt wel op vakantie konden.
  Toen bedacht dat we naar Portugal zouden gaan met de auto. Ik wil al jaren naar Portugal en speciaal naar Lissabon. Dat werd te duur en ik weet niet of ik al zo lang in de auto kan zitten.
  Nog gekeken voor andere landen, maar Portugal bleef roepen. Uiteindelijk besloten om dan met het vliegtuig te gaan. Geboekt voor de Algarve en toen ik zag dat het vanaf ons appartement maar 2,5 uur rijden is naar Lissabon hebben we besloten om een weekend naar Lissabon te gaan. Ik kan niet wachten tot het zo ver is. Nog 7 weken geduld.

  FB pagina’s: geliked – Lucy Beugeling-Ramos
  Twitter: lucy_1973
  Bloglovin: Lucy Beugeling-Ramos
  Instagram: Lucy 2.0_

 46. Wij gaan op vakantie naar tuinonia waar we lekker zwemmen in het zwembad, waar we de omgeving verkennen ja ja dat kan zelfs in je eigen dorp
  We bezoeken de kinderboerderij, spelen in het park, klimmen in het bos, varen in een bootje in de sloot.
  6 weken lol en pret en niet eens ver vanaf ons eigen bed

  Instagram: dunjatamara31
  Facebook: Tamara Braamhaar

 47. Ahhh wat een super leuke winactie!! Ik ga 4 weken backpacken in THAILAND Ik zou het super leuk vinden om deze reis vast te leggen in een nieuwe Leuchttreum

 48. Wij gaan deze zomer niet op vakantie, MAAR we doen veel dagtrips waar we leuke verslagjes over kunnen schrijven, tekeningen kunnen maken, schetsjes van plaatsen waar we geweest zijn met ons 4. Altijd super om na de vakantie eens terug te blikken op al dat leuks en herinneringen boven te halen. Hopelijk hebben we eens geluk en kunnen we nog meer leuke herinneringen maken samen en deze opschrijven om nooit te vergeten. #fingerscrossed #hopetowin #APlaceILoveByWendy

 49. Wat een leuke actie, ik reageer nu vanaf mijn vakantie adres, we zitten heerlijk te genieten in zuid frankrijk. Heb natuurlijk de LT ook mee om bij te houden wat we hebben gedaan

 50. Wij gaan naar Ettenheim in Duitsland. We zijn in de buurt van freiburg. Hopelijk genoeg inspiratie om in mijn bullet journal te tekenen wat zou ik deze graag winnen.

 51. Wat een leuke actie! Ik ga naar het Griekse eiland Zakynthos. Voor het eerst alleen met een groepsreis mee. Best spannend, maar de stoute schoenen aantrekken en gewoon gaan!!

 52. Jeeeee nog 4dgn werken (verdeeld over t/m 4aug) en dan vakantie!
  Eerst feestweek met afsluiter deGondelvaart in ons mooie dorp: belt-schutsloot en dan heerlijk 2 weken naar de beerze bulten.
  Hier wil ik mijn eerste bulet of journal gaan maken!
  Volg jullie nu op insta face en twitter!

 53. Nou…ik weet nog steeds niet of we kunnen…Maar als we thuis blijven heb ik in ieder geval superleuke nieuwe pagina’s om te volgen! Dat heeft deze win-aktie me sowieso gebracht. De Leuchtturm zou de kers op de taart zijn!
  Beide natuurlijk een heel fijne verjaardag gewenst!!

 54. Wij zijn al terug van een geweldige vakantie naar Kroatië en Slovenië. Maar gaan in het najaar nog een lang weekend naar Normandie.
  Ik volg ook op instagram (@bw.charlotte) en Twitter (@charlotte231086)

 55. Ik ben in juni op vakantie naar Praag geweest. Ben daar toen een bullet journal begonnen. Maar die is helaas half mislukt en wil graag een kans wagen zodat ik, wanneer ik win, hem fijn opnieuw kan tekenen, knippen en beplakken 🙂

 56. Vorig jaar startte mijn eerste vakantiedag met de mededeling dat ik borstkanker had, dit jaar gaan we hele andere dingen doen! Na een intensief jaar heerlijk een weekje naar Zeeland, lekker vliegeren, en naar Noord Holland, ook aan zee…. helemaal zin in, en heb al zin om op vakantie ook te BuJoën

 57. Hoi,

  Ik ga met mijn 2 dochtertjes van8 en 9 kamperen inzeeland. Wat lijkt het me leuk om samen met hen een bullet bij te houden.

  En nu maar hopen…..

 58. Hallooo!

  Ik ga op vakantie naar het mooie Italië! Caldonazzo, Trento! Ik heb er onwijs veel zin in! Zou leuk zijn om alles bij te houden samen met mijn zusje!
  Groetjeees!

 59. Ik ga op vakantie naar Texel! Fietsen, wandelen, lezen, lekker eten. En een hoop verzamelen uit de natuur (schelpjes, bloempjes en blaadjes om te drogen) die ik dan verwerk in mijn vakantie Bujo. Ik wil ook de Texelse schapenwol gaan gebruiken. Het landschap is daar zo veelzijdig (strand, duinen, polder, zee, bos) dat betekent echt volop inspiratie.

  Op Bloglovin ben ik gewoon op voornaam te vinden, op Twitter en Instagram met mijn achternaam erbij

 60. Wij gaan dit jaar niet op vakantie ! Gaan ons proberen te vermaken in ons dorpje Egmond-Binnen ! Ik zou heel graag voor mijn dochter dit winnen heeft ze wat leuks te doen

 61. Ik hou het graag eenvoudig en blijf dus thuis. Reis wel veel met de trein door Nederland met een maand Dal Vrij, een soort tienertoer voor volwassenen.

 62. Nou ik ga niet op vakantie dit jaar maar heel druk bezig met solliciteren. Na ruim een jaar al thuis te zitten hoop ik met het gesprek van volgende week eindelijk weer aan de slag te mogen. Dus mijn journal zal dan voor werkroosters en alles daar om heen gebruikt gaan worden!

 63. Playa del achtertuin…een vakantie zit er al een aantal jaren niet in door ziekte, helaas. Nu maar hopen op flink wat heerlijke zomerdagen en avonden, vuurtje aan, roseetje erbij en lekker handletteren!

 64. Weekje Portugal om bij te komen. Volgend jaar ga ik dan (eindelijk) afstuderen en zie daar onwijs tegen op. Na een jaar lang 42 uur gewerkt te hebben tijdens mijn jaarstage mag ik wel even een weekje genieten van Portugal. Na mijn vakantie eindelijk weer eens de tijd hebben om creatief bezig te zijn. Kijk er helemaal naar uit.

 65. Vorig jaar gingen we naar La Palma, en vlak daarna was daar een grote bosbrand. Dit jaar kozen we voor Kos… Je raadt het al, een week later de aardbeving. Met enige moeite hebben we gelukkig kunnen omboeken naar Zakynthos, maar ik ben benieuwd of daar nu ook het noodlot toe slaat! Kortom, ik kan wel een beetje geluk gebruiken! 😉

 66. Ik ga niet op vakantie. Op dit moment ben ik bezig met afstuderen en hoop eind augustus klaar te zijn, dus ik ga lekker door in de vakantie. Aan de ene kant wel jammer, maar aan de andere kant is het het meer dan waard wanneer ik eenmaal mijn doel bereikt heb en het diploma in ontvangst mag nemen.
  Wel heb ik een flinke lijst met bestemmingen waar ik ooit heen zou willen. Wie weet in hoeverre dat uit gaat komen.
  (Twitter: @dezusvanpas, Bloglovin: DesireeManon, Instagram: @desireemanon)

 67. Deze keer gaan we niet te ver en niet te lang. Het is een midweek in Zuid Denemarken geworden. We sparen door voor een mooie rondreis door Zweden die al een poosje boven aan ons lijstje staat.

 68. (Misschien tweede keer dat ik reageer, kreeg de vorige keer een foutmelding dus geen idee of het goed is gegaan ).

  Ik ga naar Duitsland met m’n vriend. Lekker paar dagen tussenuit. Hoeft niet altijd ver te zijn; het is gewoon al lekker om met z’n tweeën even weg te gaan. Volg jullie op facebook gewoon met m’n naam. En op insta met @bookscatsmore. En als het me lukt ook op bloglovin met dezelfde naam .

 69. Wij gaan lekker op vakantie naar Vlieland waar dochter 1 op pony instructieweek gaat en dochter 2 wil leren raften bij het outdoorcentrum… kan mama mooi een boekje lezen en lekker in haar leuchtturm tekenen. Kan niet wachten!

 70. Wij gaan met z’n drietjes naar heerlijk Spanje, Valencia en omgeving. Heerlijk ontspannen en genieten met 17 jarige dochter, waarvan goede vriendin nog een weekje komt “invliegen”.
  Alle tijd om alles vast te leggen in mijn nieuw Leuchtturm o.a. dmv handletteren, schrijven en pollaroid foto’s. Om later terug te kijken op een heerlijke vakantie. Uiteraard alles geliked en gevolgd op insta, twitter, facebook etc.

 71. Ik ben net terug van een weekje gelderland met vriendinnen.
  We hebben zoveel leuke dingen gedaan en veel leuke fotos gemaakt en het zou natuurlijk geweldig zijn om deze te verwerken in mijn nieuwe bujo.
  Laat mijn oude nou net vol zijn 😉

 72. Wij gaan dit jaar naar Tuinesië en Parkanië met onze tweeling. Mama heeft nog geen officiele Bujo dus doet graag mee aan deze actie.

 73. Ik ben naar Schotland op vakantie geweest deze zomer.
  Een journal op vakantie is echt leuk! Ontspannen om lekker creatief in te tekenen en schrijven 🙂 ook erg leuk om na de vakantie leuke dagjes uit in bij te houden 🙂 zodat je een leuk dagboek krijgt

 74. Ik weet eigenlijk nog niet precies waar we op vakantie gaan, ik heb namelijk van mijn lief en zijn ouders een all inclusive vakantie reisje gekregen voor mijn verjaardag. We gaan ‘m nog uitzoeken. Voor mij extra bijzonder omdat ik nog nooit all inclusive op vakantie geweest ben en al heel lang van een laag inkomen leef. Anyways, super tof dus .

 75. Ik ga dit jaar niet op vakantie, maar wel gewoon leuke dingetjes doen in Nederland zoals lekker naar het strand. Ik was van plan om in de vakantie te beginnen met een bullet journal voor het volgende school jaar dus deze winactie is bijna zoals een geschenk uit de hemel 🙂

 76. Zou geweldig zijn om onze vakantie avonturen in te schrijven. We gaan met onze dochters van 13 en 14 een cruise maken van Miami naar Bahamas, Jamaica, Colombia, Panama, Costa Rica en Belize. Een geweldige ervaring die we graag bewaren in een mooi boekwerk voor later.

 77. Wij gaan naar Italië met ons tentje! Ik verzamel altijd van alles op vakantie, van bloemetjes en blaadjes (krijg je als bloemist zijnde) tot ansichtkaarten! Altijd jammer als er iets kapot of verdwenen is na de vakantie! Daarom zou het cadeautje super van pas komen!

 78. Supergaaf! Dit jaar ga ik niet op vakantie, omdat ik 2 maanden dichtbij Valencia, Spanje aan het werk ben. Soort van vakantie alleen dus. Happy birthday!

 79. Wat leuk dat jullie ervan genieten om te trakteren als je zelf jarig bent!
  Ik ben een 28 jarige creatieveling, die alles wat ook maar te maken heeft met “Creatief bezig zijn” leuk vindt. Ik kan me dagelijks verheugen op een momentje ontspannen, zodat ik even tijd kan maken voor mijn Bullet Journal, een kaartje handletteren of het maken van handgemaakte cadeautjes of sieraden. Ik ben twee weken geleden naar Luxemburg geweest waar ik heerlijk tijd heb besteed aan mijn creatieve hobby’s, maar sinds ik thuis ben heb ik er helaas nog helemaal geen tijd voor gehad! Ik heb nog veel dingen die ik wil vastleggen, zoals het zomerkamp dat ik met mijn scoutingmeiden (vrijwilligerswerk) heb gehad. Het lijkt me geweldig om hier een mooi dagboek van te maken, inclusief vele foto’s of entree kaartjes.
  Daarnaast staan er nog leuke uitjes gepland met mijn partner en oppaskindje, zodat hij ook kan genieten van een vakantie thuis. Logeerpartijtje bij ons, knuffelen, een bioscoopje pakken, maar ook lekker wandelen in het bos om bijvoorbeeld een spelletje te spelen wie de grootste tak heeft gevonden 🙂
  Bovenstaande dingen wil ik dus heel graag in deze LT vastleggen, zodat ik altijd terug kan kijken op deze leuke zomer!

 80. Ik ga met mijn kersverse man, onze Doodles en mijn gouden leuchtturm naar Noorwegen op huwelijksreis. Om daar eerst de noordkaap te bezoeken en dan via de Lofoten terug te gaan. In mijn Leuchtturm ga ik dat allemaal bijhouden. Het aantal kilometers, spelletjes uitslagen de route, dagboek en kaarten! 🙂

 81. Ik doe ontzettend graag mee. We worden over een week of 2 weer opa en oma. Dat zou leuk zijn dag boek. Weer eens iets anders dan een gewoon plakboek of een geboorte boekje. Ik volg het al n tijd overal. Ik heet overal hetzelfde alleen op Twitter Clautje 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *