Winactie: What’s in a bag

Omdat Angelica en ik in juli beiden jarig zijn, vonden we het tijd voor wat leuke winacties! Vandaag is de eerste en ik vind het zelf een hele leuke!

Als je ons blog vanaf het begin volgt, weet je dat we een hele goede band hebben met de leuke webshop ‘What’s in a bag‘. We mogen regelmatig toffe dingen ontvangen om te reviewen. Helaas kunnen we niet alles houden en dan is het natuurlijk leuk om de spulletjes weg te geven.

Wat kun je winnen

Ik heb twee pakketten samengesteld die op elkaar lijken maar net ietsje anders zijn. We hebben laatst de toffe etuis van Blue Q gereviewed en in beide pakketten zit een grote en kleine etui.

Daarnaast iets heel leuks voor mensen die bullet journallen en misschien wel eens gehoord hebben van een traveller’s notebook: de Marks storage notebooks. Als je de review leest zie je dat er in de cover een notitieboekje zit, een folder en een tabblad met post its.

Wat moet je doen om kans te maken?

Wil je meedoen met onze winactie, dan moet je het volgende doen:

 • Like onze facebook pagina. Heb je dit al gedaan, dan hoeft dit natuurlijk niet opnieuw.
 • Laat hieronder een comment achter en vertel ons welke materialen jij echt onmisbaar vindt voor plannen.

Wil je extra veel kans maken om te winnen? Als je alle acties uitvoert, maak je dus 5x kans om te winnen! Laat in de comments wel even achter onder welke gebruikersnaam je ons hebt gevolgd, zodat we dit kunnen checken.

 • Tweet dan het volgende: ‘Ik doe bij @StationeryLov3 mee aan een superleuke winactie Benieuwd? Check www.stationerylovers.nl’
 • Volg ons op Twitter.
 • Volg ons op Bloglovin‘.
 • Volg ons op Instagram.

Deze winactie loopt van woensdag 5 juli 2017 06:00 uur tot en met dinsdagavond 11 juli 2017 20.00 uur. Hierna kiezen wij twee winnaars uit, die krijgt een mailtje van ons. Heb je gewonnen? Reageer dan voor vrijdag 14 juli 2017 20.00 uur. Reageer je niet, dan kiezen we een nieuwe winnaar uit.

8 comments on “Winactie: What’s in a bag

 1. Super leuk, ik doe mee met jullie winactie! Mijn essentiรซle dingen om te plannen: een bullet journal, geo driehoek voor het zetten van rechte lijnen, een potlood voor het schetsen van een weekly of monthly, daarnaast een goede micron pen 0,5 en fineliners van Stabilo voor wat extra kleur aan mijn minimalistische planningen. En o ja, ook een etui om al die dingen in op te bergen natuurlijk ๐Ÿ™‚

 2. Ik zou echt nooit nooit nooit meer zonder mijn micron pennen kunnen!! Ze zijn de hemel voor mij!! Haha.. hele toffe Winactie.. doe graag mee en volgen doe ik al!!

 3. Alvast gefeliciteerd! Leuk dat jullie spulletjes weggeven waar eerder over geblogd is ๐Ÿ™‚ Mijn bullet journal (Leuchtturm) is voor mij onmisbaar, die gaat overal mee naar toe! Samen met mijn Lamy al-star met diamine registars inkt en een paar tombows in de kleurcode van de desbetreffende maand ๐Ÿ™‚ Op Twitter heet ik: Laurien_92, op Bloglovin en facebook: Laurien van Outersterp, en op instagram: lau.rien (heel rijtje haha!).

 4. Dat tweede setje is echt super schattig ๐Ÿ™‚
  Ik kan niet zonder mijn leuchtturm1917, want als de basis niet goed is ๐Ÿ˜‰
  Verder kan ik echt niet zonder een simpele zwarte fineliner.

 5. Hieperdepiep hoera!! Gefeliciteerd allebei ๐Ÿ˜€ Ik wens jullie een fijne dag toe. Daarnaast doe ik heel graag mee voor zo’n leuk pakket ๐Ÿ˜€ Wat ik echt onmisbaar vind is een zwarte fineliner en leuke, neonkleuren post-its, van die smalle. En grappige sjablonen voor de achtergrond, maar ook washitape vind ik persoonlijk heel leuk ๐Ÿ˜€ Om kans te maken op zo’n leuk pakket heb ik het volgende gedaan:
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: lindavanduren/ (gepind via Bloglovin)

  groetjes Linda

 6. Ik weet niet als jullie winactie ook in Belgie geldig is?
  Wat ik onmisbaar vind zijn fineliners, een zwarte balpen en potlood. Om het wat op te fleuren vind ik washi-tape ideaal.
  Facebook: Sofie Vanhulle
  Instagram: Sofievh2106

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *